Skidsemester Pas de la Casa - skidglädje och total after-ski!

Grandvalira

Regionen Grandvalira, som förfogar över Pyrenéernas största skidområde, befinner sig direkt vid gränsen mot Frankrike och sträcker sig över de två distrikten Encamp och Canillo. Tack vare det fördelaktiga geografiska läget är en härlig snökvalitet och soliga skiddagar nära nog garanterade! Orterna och de små städerna i regionen har olika karaktärer och har något att erbjuda varje gäst – oavsett om du planerar en familje- eller partysemester. Och packa inte väskan helt full: tack vare den låga skatten är regionen ett sant inköpsparadis! En semester i ministaten Andorra är alltid något speciellt – besök Grandvalira och låt dig övertygas!

Pas de la Casa - skidglädje och total after-ski!

Orten Pas de la Casa ligger direkt vid gränsen mot Frankrike på 2 050 meters höjd. Det är den högst belägna skiresorten i Andorra, den kallaste orten i Pyrenéerna och ett absolut vintersportparadis. Här har europamästerskap redan arrangerats – men området är även lockande för turister. Vid sidan av pisterna finner du ett brett fritidsutbud som knappast lämnar några önskningar obesvarade! Strosa genom affärer och dra nytta av den låga skattenivån i jakten på fynd och besök en av de många restaurangerna, där du kan skämma bort dig med regionala och internationella specialiteter. Efter en bit god mat kan du i anslutning göra natten till dag i någon av de många barerna, pubarna och klubbarna!

Boenden i Pas de la Casa

Karta Förstora

1 Boende: Pas de la Casa

Alla priser per person
Last-Minute & More kan bokas Bokas mot förfrågan
 • Sortering efter:
 • Stjärnkategori
 • Betyg
 • Pris
 • Ny
  Det finns ännu ingen recension.

  Hotel Magic Pas ****

  Pas de la Casa

  Boende

  Komfortabla och 4-stjärniga Hotel Magic Pas ligger i centrum av orten Pas de la Casa, ca 200 meter från skidpisterna. Till busshållplatsen är det ca 150 meter. I den direkta närheten finns även restauranger, barer och inköpsmöjligheter. Det trevliga hotellet förfogar över reception, hiss, wifi (inkl.), restaurang, bar med biljard (mot avgift),…
  Detaljer om boendet

  Inkluderade tjänster

  Liftkort motsvarande ett värde upp till 2 304 kr ingår! Alla inkluderade tjänster

  Rumstyp Nätter Liftkort Pris från  
  Dubbelrum dusch/WC, halvpension 7 4 205 kr Till bokningen
  Dubbelrum/extrasäng dusch/WC, halvpension 7 4 694 kr Till bokningen
  1 0 4
Last-Minute & More kan bokas Bokas mot förfrågan

Kundbedömning

Pas de la Casa

7 Antal omdömen:
100% Rekommendationsnivå:
Ort 8.7

Information om skidområdet

Grandvalira

Högsta punkt: 2 640 m
Lägsta punkt: 1 710 m
Höjd skidort: 2 050 m
Liftar: 62
Släpliftar: 29
Sittliftar: 28
Kabinbanor: 5
Pister totalt: 205 km
Pister:
95 km
Pister:
77 km
Pister:
33 km

Pistkarta