Skidsemester Rasen - vintrig idyll vid Kronplatz!

Kronplatz

Vid foten av Kronplatz (2 275 meter), mitt i Pusterdalens vackra landskap, ligger 14 attraktiva sydtyrolska orter. Från flera orter går de moderna kabinbanorna direkt till toppen, varifrån det är en makalös 360-graders-utsikt. Diverse sportevenemang äger regelbundet rum här, som Pusterdalens skidmaraton liksom Gsieserdalsloppet, det största sportevenemanget i Sydtyrolen. 116 km pister, ca 31 moderna liftanläggningar, en halfpipe liksom ett enormt utbud av längdskidspår erbjuder ett förstklassigt vintersportutbud. De många fritids- och sportmöjligheterna och den levande after skin svarar för många roliga stunder vid sidan av backen! Området passar även bra för familjer, inte minst tack vare en rad spännande anordningar som ”Croniworld”.

Rasen - vintrig idyll vid Kronplatz!

Orten Rasen (1 030 m) bildar med sina tre stadsdelar Niederrasen, Oberrasen och Neunhäuser ingången till den underbara Antholzerdalen i Sydtyrolen. Området tillhör "Dolomiti Nordic Ski", som är det största längdskidområdet i Europa. Cirka 1 300 km med skidspår står här för en otrolig åk- och naturupplevelse! Med skidbussen, som stannar utanför husdörren, tar man sig lätt till skidområdet Kronplatz. Breda, välpreparerade och snösäkra pister gör Kronplatz till ett Eldorado för skid- och snowboardåkare. För barn erbjuder rodelbanorna Niederrasen-Oberstall och Schießstand ett icke jämförbart nöje. Den sagolika, närbelägna bergvärlden kan upptäckas med skid- och snöskoturer. Romantiska vinterlandskap, orörd snö och ren natur är en upplevelse för varje besökare.

Boenden i Rasen

Karta Förstora

1 Boenden: Rasen

Alla priser per person
Last-Minute & More kan bokas bokas mot förfrågan
 • Sortering efter:
 • Stjärnkategori
 • Betyg
 • Pris
 • Ny
  Det finns ännu ingen recension.
  Boende

  Gemytliga och 3-stjärniga Hotel Friedemann ligger i hjärtat i Pustertal, bara 50 meter från centrum av Niederrasen. Den allmänna simhallen ligger ca 2 km bort. Skidbussen (mot avgift) stannar precis framför hotellet och sköter transporten till skidområdet, beläget ca 2 km bort. Till det traditionella hotellets allmänna bekvämligheter hör …
  Detaljer om boendet

  Inkluderade tjänster

  Liftkort motsvarande ett värde upp till 2 458 kr ingår! Alla inkluderade tjänster

  Rumstyp Nätter Liftkort Från  
  Dubbelrum/2 extrasängar dusch/WC, halvpension 3 - 10 2 102 kr boka
  Fullständig prisöversikt
  1 0 3
Last-Minute & More kan bokas bokas mot förfrågan

Kundomdömen

Rasen

30 Antal omdömen:
100% Rekommendationsnivå:
Ort 9.6
Skidområde 9.6

Information om skidområdet

Kronplatz

Högsta punkt: 2 275 m
Lägsta punkt: 950 m
Höjd skidort: 1 030 m
Liftar: 31
Släpliftar: 5
Sittliftar: 5
Kabinbanor: 21
Pister totalt: 116 km
Pister:
55 km
Pister:
32 km
Pister:
29 km

Pistkarta