Skidsemester Fai della Paganella - njut och lev La Dolce Vita!

Paganella

Bergen omkring Paganella sträcker sig upp på höjder från 1 030 – 2 125 meter över dalen Valle dell'alto Adige. Från bergstoppen på 2 125 meter har du en hisnande 360-graders utsikt från den i söder belägna Gardasjön till Dolomiterna i norr. Med totalt 35 pistkilometer, där de flesta är medelsvåra, älskas Paganella framför allt av barnfamiljer. I motstats till många österrikiska skidområden uppskattar semesterfirare i Paganella först och främst det italienska lugnet och de gemytliga stugorna, som lockar till avkoppling och en kopp cappuccino. Från Paganella når man med lätthet också Trento, den gamla biskops- och huvudstaden i Trentino. Här kan man besöka den romanska domen och Castello del Buonconsiglio med museer samt strosa omkring bland boutiquer och affärer.

Fai della Paganella - njut och lev La Dolce Vita!

Redan under förra århundradet var Fai della Paganella en omtyckt mötesplats och i början av 1800-talet kom de första pionjärerna hit för att utforska terrängen. Idag är skidområdet Fai della Paganella och Andalo ett omtyckt sportcentrum med moderna lift- och konstsnöanläggningar.

Orten i sig, med dess traditionella hus, har lyckats bevara en lantlig charm. Det vackra landskapet i Trentino erbjuder idealiska förutsättningar för en aktiv semester, där inte bara vintersporten står i förgrunden utan även många omväxlingsrika aktiviteter. Låt dig förtrollas av det soliga läget på en högplatå, lugnet och Fai de Paganellas egen charm!

Boenden i Fai della Paganella

Karta Förstora

1 boende

 • Sortering efter:
 • Stjärnkategori
 • Betyg
 • Pris
 • Ny
  Det finns ännu ingen recension.
  Boende

  Bekväma och 4-stjärniga Hotel Al Sole Beauty & Vital har ett centralt men samtidigt lugnt läge, ca 400 meter från centrum av Fai della Paganella. Skidområdet Paganella ligger ca 1 km bort, och nås med skidbussen, som stannar precis framför huset. Till det trevliga hotellets bekvämligheter hör reception med lobby, internethörna (inkl.) och …
  Detaljer om boendet

  Inkluderade tjänster

  Liftkort motsvarande ett värde upp till 1 930 kr ingår! Alla inkluderade tjänster

  Boka snart
  1 0 4
Last-Minute & More kan bokas bokas mot förfrågan

Kundomdömen

Fai della Paganella

10 Antal omdömen:
100% Rekommendationsnivå:
Ort 8,7
Skidområde 8,8

Information om skidområdet

Paganella

Högsta punkt: 2 125 m
Lägsta punkt: 1 030 m
Höjd skidort: 1 000 m
Liftar: 14
Släpliftar: 0
Sittliftar: 12
Kabinbanor: 2
Pister totalt: 35 km
Pister:
13 km
Pister:
21 km
Pister:
1 km

Pistkarta