Skidsemester Fai della Paganella - njut av Dolce Vita!

Paganella

Bergen omkring Paganella sträcker sig upp på höjder från 1 040 – 2 125 meter över dalen Valle dell'alto Adige. Från bergstoppen på 2 125 meter har du en hisnande 360-graders utsikt från den i söder belägna Gardasjön till Dolomiterna i norr. Med totalt 52 pistkilometer, där de flesta är medelsvåra, älskas Paganella framför allt av barnfamiljer. I motstats till många österrikiska skidområden uppskattar semesterfirare i Paganella först och främst det italienska lugnet och de gemytliga stugorna, som lockar till avkoppling och en kopp cappuccino. Från Paganella når man med lätthet också Trento, den gamla biskops- och huvudstaden i Trentino. Här kan man besöka den romanska domen och Castello del Buonconsiglio med museer samt strosa omkring bland boutiquer och affärer.

Fai della Paganella - njut av Dolce Vita!

Redan under det gångna århundradet var Fai della Paganella en omtyckt träffpunkt och i början av 1800-talet kom de första pionjärerna för att utforska terrängen. Idag är skidområdet Fai della Paganella och Andalo ett omtyckt sportcentrum med moderna lift- och konstsnöanläggningar. Orten i sig, med dess traditionella hus, har lyckats bevara en lantlig charm. Det vackra landskapet i Trentino erbjuder idealiska förutsättningar för en aktiv semester, där inte bara vintersporten står i förgrunden utan även många omväxlingsrika aktiviteter. Låt dig förtrollas av det soliga läget på en högplatå, lugnet och Fai de Paganellas egen charm!

Boenden i Fai della Paganella

Karta Förstora

1 Boende: Fai della Paganella

Alla priser per person
Last-Minute & More kan bokas Bokas mot förfrågan
 • Sortering efter:
 • Stjärnkategori
 • Betyg
 • Pris
 • Ny
  Det finns ännu ingen recension.

  Hotel Al Sole Beauty & Vital ****

  Fai della Paganella

  Boende

  4-stjärniga Hotel Al Sole Beauty & Vital har ett centralt med samtidigt lugnt läge, ca 400 meter från centrum av Fai della Paganella. En skidbuss stannar ca 15 meter bort, vilket gör att du bekvämt når skidområdet till vilket det är ca 1 km. Till längdskidspåret är det ungefär 3 km. Till det komfortabla huset hör mottagningshall och reception,…
  Detaljer om boendet

  Inkluderade tjänster

  Liftkort motsvarande ett värde upp till 1 930 kr ingår! Alla inkluderade tjänster

  Boka snart
  1 0 4
Last-Minute & More kan bokas Bokas mot förfrågan

Kundbedömning

Fai della Paganella

7 Antal omdömen:
100% Rekommendationsnivå:
Ort 8.8
Skidområde 8.8

Information om skidområdet

Paganella

Högsta punkt: 2 125 m
Lägsta punkt: 1 040 m
Höjd skidort: 1 000 m
Liftar: 18
Släpliftar: 1
Sittliftar: 15
Kabinbanor: 2
Pister totalt: 52 km
Pister:
7 km
Pister:
42 km
Pister:
3 km

Pistkarta