Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare: inte viktigt Snowpark: inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter: inte viktigt Liftar och bergbanor: inte viktigt Land: alla
Längdskidspår i km: alla Kundomdömen: alla Pris per person: alla
Familjer och barn: inte viktigt After ski: inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Conquer the Alps – festival och utmaningar!

Resmål Event Datum
Axamer Lizum Conquer The Alps 2015-03-01 – 2015-03-07

INNSBRUCK/AXAMER LIZUM

Bli Alpernas konung! Olympiaregionen runt Tyrolens förbundshuvudstad Innsbruck bjuder på en perfekt mix av storstadsflärd och skidsemester. Under detta event väntar en veckas härlig skidåkning, livekonserter, party och en rolig tävling, där du kan vinna en resa till Portugal. Värd för arrangemanget är staden Innsbruck och skidområdet Axamer Lizum – olympiaregionen Innsbrucks "vita tak" – med 40 sköna pistkilometer och ett stort freerideområde som väntar på att utforskas. Mer

Conquer the Alps, 1–7 mars 2015

Sjätte upplagan av eventveckan bjuder på dubbelt kul och action i Mountain Area i skidområdet Axamer Lizum, och i Urban Area i staden Innsbruck. Anmäl ditt lag med 2–4 personer (för ensamresande ordnas lag) och tävla och samla poäng i diverse sportiga och galna aktiviteter, i både stan och på berget. I slutet av veckan utses den med mest poäng till vinnare av Conquer the Alps Trophy 2015 och en surfingresa för fyra personer till Liquid Mountain Camp i Portugal.

På berget hör Speed Check, skidtävlingar, freestyle-sessions, lavin- och splitboard-kurser, slackline-tävlingar och en Beauty Lounge för tjejer till programmet, och på kvällen fortsätter programmet med kvällsrodel, Pub Crawl, Drink Specials och partyn. Några av höjdpunkterna är Open-Air-konserten med det österrikiska bandet "Tagträumer" och Night of the Trophy inne i stan, med topp-DJ:n Fritz Kalkbrenner.

Du kan välja mellan att boka bara festivalhelgen med konserterna eller hela eventveckan. I det fullständiga paketet ingår förutom festivalbiljetten även övernattningar på hotell i Innsbruck. Dessutom får du diverse fördelar, som t.ex. kostnadsfri skidbuss och 20 procent rabatt på liftkortet.

Antalet deltagare i tävlingen är begränsat, så boka din resa till olympiaregionen Innsbruck tidigt, och bli kung över Alperna genom detta unika event!