Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare : inte viktigt Snowpark : inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter : inte viktigt Liftar och bergbanor : inte viktigt Land : alla
Längdskidspår i km : alla Kundomdömen : alla Pris per person : alla
Familjer och barn : inte viktigt After ski : inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Kundomdömen

Vars-Risoul

40 Antal omdömen:

92 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,4
Skidområde 8,7

Snowpark: Vars Snowpark, Surfland Snowpark Vars-Risoul

Skidområdet "La Forêt Blanche" är ett riktigt funparkparadis och har 8 olika snowparks: sju i Vars och en i Risoul. I Vars ligger "Vars Park" med sina sju olika fun zones.

Förutom "Kid Park", "Super Kid Park" och "Girly Park", där tjejer kan fila på sina färdigheter på rosa boxar, finns det alltså 4 ytterligare parker som alla bjuder på några riktiga höjdare. "Park des Escondus" har 16–18 olika hinder och passar framförallt erfarna åkare. I "Park des Ecrins" finns det en riktig specialare för alla som gillar freestyleåkning på kvällen. En gång i veckan håller parken öppet på kvällen, tack vare strålkastarbelysning. Här finns 3 lines i svårighetsgrader som passar både nybörjare och erfarna åkare.

Ett höjdarställe för att föreviga sina åk och hopp är "Totem Park". I parkens "indianby" väntar rails och en totempåle i trä på att utmanas av ivriga åkare. I zonen "Vars-West" kan man gå loss på moduler med vilda västern-utseende.

Vars högklassiga funparkutbud innefattar slutligen den åtta hektar stora, och på 2 400 meters höjd belägna, parken "Park de l'Eyssina". Här kan man gå loss i "Alfa Park" på roliga bokstavsboxar eller längs lines i olika svårighetsgrader, med mängder av tables, rails och kickers. För den som vill utmana sin kompis i en direkt duell finns en boardercrossträcka till förfogande. Mellan åken, eller efter en hård dag i backen, kan man slappna av med skön musik och läcker BBQ i Chill Zone!

Det mångsidiga utbudet för freestylers kan knappast bli bättre, och pricken över i:et är "Surfland" i Risoul. Som en av Europas största snowparker har det här freestyleparadiset varit träningsplats för vinter-OS 2006 i Turin. Förutom standardutbudet av rails och kickers finns här också både en 150 meter lång, samt en lite mindre halfpipe. Här anordnas regelbundet Big Air- och andra tävlingar. La Forêt Blanche är ett paradis för freestyleåkare!
Klicka på kartan över snowparken för att förstora den.

Boenden i Vars-Risoul

Karta Förstora

Sök…
: Snowpark Vars-Risoul
För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.