Nyhetsbrev

Skaffa fördelar genom att registrera dig för nyhetsbrevet!

Ytterligare reseinformation

Snabbt och bekvämt med flyg under semestern

Flyg

Snabbt, komfortabelt och säkert

De moderna flygplanen från renommerade flygbolag är komfortabelt utrustade och följer givetvis gällande säkerhetsföreskrifter. Då du flyger direkt bortfaller segdragna mellanlandningar och tidskrävande byten. Därmed kan du luta dig tillbaka och börja njuta av semestern ... snabbare och säkrare kan du inte ta dig till resmålet. Alla flyg är rökfria.

In- och utresa

Varje gäst är själv ansvarig för att informera sig om in- och utresebestämmelser och eventuella visumkrav. Vänligen tänk på att du måste ha ett giltigt pass - och om så krävs - även visum. Du bör heller inte glömma att genomföra eventuella obligatoriska eller rekommenderade vaccinationer. OBS! Gäster som inte har svenskt medborgarskap har ofta andra inresekrav. Vänligen vänd dig till ditt konsulat för mer information om detta.

Husdjur

Husdjur får inte tas med under resan

Flygplatstransfer

Vid bokning av en paketresa (flyg och hotell) är transfer till/från hotellet inte inkluderad. Om vi erbjuder transfer till hotellet kan du boka till detta under bokningsprocessen. Om transfer har bokats till väntar en shuttlebuss eller taxi beroende på destination på dig vid flygplatsen, med vilken du åker till en central avstigningsplats i orten. För hemresedagen ber vi dig att beakta avfärdstiderna, vilka du i regel får hos hotellreceptionen eller direkt hos transferföretaget.
Särskild information för flyg till USA: Ankomstflygplats för Winter Park är Denver International Airport. Orten Heavenly når du via Reno International Airport och Park City via Salt Lake City Airport. Skulle du vara intresserad av flygplatstransfer är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till i sökandet av detta.

Bagage

För alla flyg ingår en incheckad väska per person (utan ytterligare kostnad).
Maxgränsen för en incheckad väska är i regel 20 kg. Vid övervikt tillkommer avgifter beroende på flygbolaget. Ett enskilt bagageobjekt får för det mesta inte väga mer än 30 kg. Normalt sett får den resande ta med sig ett handbagage in i kabinen. Vänligen beakta att särskilda villkor gäller för att ta med vätskor i handbagaget. Detaljerad information om detta, samt bestämmelser för bagagets mått och vikt, finner du i de allmänna resevillkoren tillhörande det flygbolag hos vilket du har bokat. Dessa kan du ta del av under bokningsprocessen och dessa måste du bekräfta.

Transport av vintersportutrustning är avgiftsbelagd. Denna kan transporteras mot betalning av en bearbetningsavgift per objekt per flygsträcka motsvarande ca EUR 25,00 så länge som flygbolaget är införstått med detta. Maximalt ett objekt är tillåtet per flygresenär. Detta måste absolut anmälas hos oss direkt efter bokningen, så länge som detta inte har tillbokats under bokningsprocessen, då endast en begränsad lastkapacitet står till förfogande. Vi rekommenderar dig att du tar vår skid- och snowboarduthyrning i anspråk, vilken kan bokas prisvärt direkt hos oss för många orter. Detta underlättar din utresa och hemresa.

All ytterligare information hittar du i respektive flygbolags allmänna transportvillkor. Dessa kan du se genom att klicka på flygbolagets logotyp nedan. Om det aktuella flygbolaget inte visas nedan, så visas de allmänna transportvillkoren i bokningsprocessen.

Observera
För tillfället erbjuder vi dessvärre inga flygresor. För information om vilka flygplatser som är närmast belägna ditt resmål, vänligen se fliken "Ankomst" för respektive resmål.

Flygbolag


Detta är några av våra utvalda partnerflygbolag:

Germanwings
Jet2
EasyJet
Transavia
Lufthansa