Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare: inte viktigt Snowpark: inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter: inte viktigt Liftar och bergbanor: inte viktigt Land: alla
Längdskidspår i km: alla Kundomdömen: alla Pris per person: alla
Familjer och barn: inte viktigt After ski: inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Utflyktsmål Kanada

Kanada är världens till ytan andra största land, och det skulle vara omöjligt att hinna uppleva landets alla sevärdheter under en semester. I landets sydligaste delar finns de största städerna, och några av dem är verkligen värda ett besök. Vancouver exempelvis, som kanske är mest känd som värd för vinter-OS 2010. För de som turistar hit väntar en mångsidig stad. Här möts berg och hav, och både Harbour Center Tower med sin panoramautsikt, samt Grouse Mountain som kan nås med Nordamerikas största linbana, hör till stadens populäraste sevärdheter. I Stanley park, stadens största park, finns Vancouver Aquarium som är Kanadas största akvarium. Ännu ett superlativ? Den spektakulära hängbron Capilano är världens högsta och längsta bro för fotgängare, och den har också världens största privata samling av totempålar.

Självklart lockar Toronto med sitt CN Tower, som med sina 553 meter är Nordamerikas högsta fristående byggnad, och sitt stora zoo (280 hektar och omkring 5 000 djurarter). I Calgary kan man, precis som i Vancouver, uppleva olympisk historia på nära håll, genom att besöka arenorna som användes i vinter-OS 1988. En överblick över staden kan man få genom en färd upp i det 190 meter höga Calgary Tower. British Columbias huvudstad Victoria kallas "The City of Gardens", med Chemainus är känd som "väggmålningarnas stad". 39 gigantiska väggmålningar på husfasader berättar stadens och landets historia. För den som gillar shopping kan vi rekommendera Edmonton. Här finns nämligen West Edmonton Mall, som är världens största inköps- och underhållningscenter. 800 affärer, caféer och restauranger, 26 biografer och 7 attraktioner, som exempelvis inomhus-bungee-jump, väntar på dig.

Jaspers nationalpark är ett givet resmål för alla naturvänner – och för den som gillar tidsresor. Här finns nämligen världens största sammanhängande isfält söder om polcirkeln. Isfältet Columbia, med en yta av 325 km², är en efterlämning av den senaste istiden och är sammankopplad med åtta stora glaciärer. Skyltar med årtal runtom isfältet markerar ismassans tillbakagång.

Orter i Kanada

Karta Förstora

Ort (region) Pister Höjd skidområde
Frånupp till
Liftkort Nätter Från
200 km 652 - 2 284 m Boka snart