Skidsemester för njutningsåkare

Egentligen så behöver vi inte berätta så mycket mer här – som erfaren skidåkare har du redan bra koll på Alperna, och kan dina skidområden utan och innan. För dig som ändå vill testa ett nytt resmål, eller vill ha lite inspiration inför vintersemestern, har vi tagit tagit fram några produktförslag som vi hoppas ska göra valet av skidresa lite bekvämare för dig som rutinerad pensionär, eller som föredrar tillbakalutad åkning. Med åren ändrar sig ofta också förväntningarna och kraven på skidsemestern.

Skidsemester för njutningsåkare
Skidsemester för njutningsåkare

Rätt skidort för pensionärer och lugnare åkare

Hör du till dem som föredrar mindre skidområden framför överfulla turistorter där det strömmar partymusik ur skidstugorna dygnet runt? Många som föredrar lugnare och mer avslappnad skidåkning, till exempel pensionärer, söker hellre lugnet, vacker utsikt, breda pister, läcker mat och då och då en härlig snöskovandring genom det idylliskt vackra landskapet. Semester handlar ju i slutändan om avkoppling. Förutom dessa förutsättningar för skidområdet är våra boenden för seniorer och de som gillar lugnare skidåkning också högklassiga med hög komfort, med t.ex. skönhets- och wellnessbehandlingar. En annan aspekt för våra skidresor för skidåkare med några är på nacken är att orterna som valts ut har en särskild atmosfär och erbjuder både bra shopping och gastronomiska upplevelser. Skidsemester med njutning, av skidexperter för skidexperter!

Verklig avkoppling och återhämtning

Har du fått nog av stöket i kända skidorter som Ischgl och Sölden? Vill du hellre åka till en skidort där du kan få uppleva avkoppling i både skidbacken och efter skiddagens slut, utan att vara helt bortkopplad från omvärlden? Det är fullt förståeligt, och långt ifrån alla vill ägna sig åt livlig after ski efter skidåkningen. Oavsett om du vill till Österrike, Italien, Tyskland eller Schweiz, så är vi säkra på att du hittar ett passande resmål hos oss. Vad sägs om till exempel Bad Hindelang med sin välkänt friska luft? Eller varför inte Hochpustertal, där inte bara skidupplevelser, utan också matupplevelser är av högsta kaliber? Oavsett vad du väljer – att åka på skidresa som pensionär är alltid ett bra val!

På skidresa som pensionär: tänk på det här

På vår hemsida finns flera filterfunktioner som kan hjälpa dig i sökandet. Är det till exempel viktigt för dig med ett stort utbud av wellness på din skidresa? Använd i så fall filtret "Wellness". Eller vill du till exempel ge dig iväg på skidsemester med en seniorgrupp? Ange i så fall din grupps storlek i antalet resenärer. Oavsett vilken typ av skidresa du föredrar så kommer du att hitta det du söker i vårt stora utbud.