Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare : inte viktigt Snowpark : inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter : inte viktigt Liftar och bergbanor : inte viktigt Land : alla
Längdskidspår i km : alla Kundomdömen : alla Pris per person : alla
Familjer och barn : inte viktigt After ski : inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Kundomdömen

Pfunds

22 Antal omdömen:

100 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,8
Skidområde 9,5

Snowpark: Snowpark Pfunds

Funparken i Nauders har rejält med utmaningar för både snowboardare och skidåkare i alla nivåer: 3-, 5-, och 7-meters kickerline, halfpipe, boardercross, diverse rails och boxar, samt en Parkour med skarpa svängar och wave rides. Här finns något för alla som tröttnat på de vanliga pisterna.

För den som vill besöka en av de tyrolska Alpernas bästa snowparks, kan vi rekommendera en tur till skidområdet Ischgl-Samnaun. PlayStation Vita Ischgl Snowpark hör till de bästa funparkerna i den tyrolska delen av Alperna och förfogar över Europas längsta Pro Line med fler än 20 hinder. Parken är indelad i huvudområdena Vellil och Idalp Area samt i de tre mindre områdena Kingsizepark för proffsen, Publicpark med en rad kickers, ramper och rails samt Beginnerpark för nybörjare inom freestyleåkning. 30 jibs och slides väntar på snowboardåkaren och freeskiern precis som 20 olika stora kicker för avancerade åkare. Därutöver finns två corners, en tubespine och en Public Bagjump. I omväxlingsrika Funcross-Line kan åkaren gå loss på 14 branta kurvor. Parken är ansluten genom tre sittliftar: Velillbahn, Filmjochbahn och Idjochbahn.

Den som vill upp på högre höjder kan ge sig av till snowparken på Kaunertaler Gletscher. Den ligger på 2 990 meters höjd och förfogar över olika Kicker- och Obstaclelines, som kan kombineras med varandra. En nyhet i området är "minishreds" med enklare jibs och hopp som ger goda möjligheter för nybörjaren men även proffsen trivs här. Freestyleåkaren har totalt 20 hinder att testa. Välj bland flat-down picknick combo, det 6 meter långa PE-röret och Start Funbox, olika kickers samt den 9 meter långa step-up flat-boxen och den 6 meter långa gunpipen. Freestylesäsongen vid Kaunertaler Gletscher är lite längre än i de flesta andra skidområden: i april och maj arrangeras legendariska "Spring Classics", där möjlighet att gå loss ges.