Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare : inte viktigt Snowpark : inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter : inte viktigt Liftar och bergbanor : inte viktigt Land : alla
Längdskidspår i km : alla Kundomdömen : alla Pris per person : alla
Familjer och barn : inte viktigt After ski : inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Kundomdömen

Hinterglemm

180 Antal omdömen:

95 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,6
Skidområde 9,1

Snowpark: Nightpark Snowpark Hinterglemm

I nya området Skicircus Saalbach Hinterglemm- Leogang Fieberbrunn finns fyra funparker, som utlovar spänning och stor omväxling!

Hinterglemm förfogar över "Nightpark" vid liften Unterschwarzachbahn i närheten av Hinterglemms ortscentrum, där mottot är "Freestyle Unlimited!" kan du utveckla din åkning dag som natt. Easy-, medium- eller pro-line ger åkare oavsett nivå möjlighet att testa olika tricks. Där finns olika hinder som den nya gap kickern, en spine, wallride, rails bl.a. i form av en 9 meter lång c-rail och boxar som en 22 meter lång kombi box.

Dessutom finns det vid Bernkogel i Saalbach easyparken "Learn-to-Ride-Park" med tre minikickers och tre nybörjarboxar, som är perfekt för nybörjare.

I Leogang finns "Nitro Snowpark Leogang" direkt vid Asitz. Med corners, big airs och olika rails och boxar lämnas inga önskningar obesvarade och här erbjuds optimala träningsmöjligheter för alla freestylers. Ett table med tre olika hopp svarar för ytterligare möjligheter. I Jib Zone kan framför allt nybörjare utveckla sig. En riktig höjdare är att man i hela parken har tillgång till gratis Wi-Fi. Den som vill kan alltså direkt dela sina senaste erfarenheter med sina vänner där hemma.

I Fieberbrunn finns "SunPark" vid Streubödens mellanstation, som är en "easy park" och där åkare oavsett nivå kan gå loss i. Här väntar fem kickers, två vågbanor och fyra boxar.

Förutom snowparkerna finns även två freestyleområden: en skid- och boardercrossbana och en funcrossbana. Här erbjuds en blandning av vanliga pister och en snowpark som är belägen vid sittliften Hochalm i Hinterglemm. Vågformationer på längden och tvären, skarpa kurvor, små kickers, quarterpipes och flera andra hinder utlovar riktigt mycket kul i backen.

Boenden i Hinterglemm

Karta Förstora

Sök…
: Snowpark Hinterglemm
För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.