Nyhetsbrev

Skaffa fördelar genom att registrera dig för nyhetsbrevet!

Ytterligare reseinformation

Corona pengarna tillbaka garanti

Corona-pengarna-tillbaka-garanti

Boka tryggt med vår corona-pengarna-tillbaka-garanti!

Du kan göra en kostnadsfri avbokning om, för de resedatum du bokat, ditt boende eller alla skidområden i det liftkort du bokat skulle vara stängt på grund av coronapandemin. Detta gäller också om det föreligger en avrådan från icke nödvändiga resor från Utrikesdepartementet (eller motsvarande myndighet i det land där du är bosatt) för det bokade resmålet, eller om ankomst inte är möjlig på grund av att destinationslandet stängt sina gränser.
I detta fall kan du avboka din resa kostnadsfritt från och med 10 dagar innan resans startdatum. Avbokningen måste genomföras senast två dagar innan ankomstdatum.

Vi initierar återbetalningen av resepriset inom 14 dagar från avbokningens genomförande. Redan under säsongen 2019/2020 ersatte vi kunders tillgodohavanden till 100 % i de fall där resan tvingades ställas in på grund av coronaviruset. Kunders tillgodohavanden är dessutom skyddade genom insolvensförsäkring

Löpande uppdaterad information och inreseregler på temat resor och coronatider hittar du i vår aktuella reseinformation.