Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare : inte viktigt Snowpark : inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter : inte viktigt Liftar och bergbanor : inte viktigt Land : alla
Längdskidspår i km : alla Kundomdömen : alla Pris per person : alla
Familjer och barn : inte viktigt After ski : inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Kundomdömen

St. Moritz

NY!

Det finns ännu ingen recension.

After Ski St. Moritz

Medan after skin i de övriga orterna i Oberengadin är lite lugnare festar man gärna loss i St. Moritz. Redan vid pisterna lockar olika stugor och restauranger med läckerheter. Den som vill festa bör inte missa att besöka "Hossa-Bar" vid Corvatsch. Även i själva orten kan du välja mellan ett besök hos ett klassiskt engadinskt värdshus, där man kan skämma bort sig med olika kulinariska specialiteter eller en avstickare till en av de många klubbarna. Till de legendariska inneställena i denna lyxiga ort hör till exempel King's Club i Badrutt's Palace och Dracula Club. Man träffas gärna för en schweizisk aperitif i Diamond Lounge, Scala Bar och Pavarotti & Friends. Livemusik väntar i Stübli och den som vill pröva lyckan kan göra en avstickare i casinot i St. Moritz.

Den som vill ha sportiga aktiviteter kan välja bland en hel del möjligheter. Skridskoåkare kan göra ett par rundor på utomhusbanan tillhörande Eisarena Ludains och den som vill åka bob kan välja mellan tre sträckor eller göra en utflykt till den omtyckta rodelbanan från Preda till Bergün. Totalt 150 km med vårdade vintervandringsvägar erbjuder goda möjligheter till promenader genom det snöiga landskapet. Eller varför inte göra en snöskovandring! Den som gillar att bada kan besöka familjebadet i Zernoz eller upplevelsebadet Bellavita Erlebnisbad & Spa i Pontresina, där man kan slappna av.

Den som har tur kan få uppleva något av de många högklassiga evenemangen i St. Moritz. Här arrangeras allt från skidtävlingar till hästkapplöpningar på den frusna sjön och -poloturneringar.