Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare: inte viktigt Snowpark: inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter: inte viktigt Liftar och bergbanor: inte viktigt Land: alla
Längdskidspår i km: alla Kundomdömen: alla Pris per person: alla
Familjer och barn: inte viktigt After ski: inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Kundomdömen

Saas-Fee

26 Antal omdömen:

100 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,6
Skidområde 9,8

After Ski Saas-Fee

I Saas-Fee börjar after skin redan vid dalnedfartens slut. Flera barer väntar på dig, som ”Fee-Iglu-Bar”, direkt vid Hotel Imseng och ”Black Bull Bar”, med gemytlig träterrass och musik, läckra drycker och mycket stämning. Med ”Popcorn!" finns två ställen redan själva i orten: sportaffären, där du kan shoppa och välja bland de senaste skid- och snowboardtrenderna samt hostellet med gemytligt café och en trendig klubb, där man kan festa natten lång. "Dom-Bar" i sin tur är ett ställe som dagtid är en öppen affär, där de senaste skid- och snowboardmärkena finns, efter shoppandet kan man njuta av en kopp kaffe eller sandwich. Kvällstid öppnas dörrarna igen och då kan gästen dricka en kall öl eller regionstypiskt vin och lyssna på livemusik. Även i grannorterna Saas-Grund och Saas-Almagell finns ett par after ski-ställen att välja på i närheten av dalstationerna, som till exempel ”Tipi SaasGrund”, direkt vid bergbanan.

Den som hellre vill ta det lite lugnare och vill ha något riktigt gemytligt, kan välja mellan en rad traditionella caféer och restauranger, och skämma bort sig med schweiziska specialiteter. För mer action efter skidåkandet är du välförsedd i Saas-Fee: Från utsiktsberget Hannig leder en 6 km lång kälkbana till byn. En ännu längre rodelbana finns på Kreuzboden i Saas-Grund, med en längd av 11 km. Den spännande klätterstigen ”Gorge Alpine” leder genom raviner i Saas-Fee till Saas-Grund (med guidning av erfarna bergledare). Utöver detta erbjuds isklättringskurser, prova-på-lektioner för skidtouring och husky-turer, snöskovandringar i preparerade trails, klättringskällare och en bowlingbana - här bör det finnas ett passande fritidsutbud för varje gäst.

Fr.o.m. 2014/2015 kommer "Aqua Allalin", ett blivande fritidscenter med simhall, bastulandskap, ångbad, utomhus-bubbelpool och fitnessområde att kunna sälla sig till de i dag existerande mindre wellnesscentren.

Boenden i Saas-Fee

Karta Förstora

Sök…
: After Ski Saas-Fee
För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.