Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare: inte viktigt Snowpark: inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter: inte viktigt Liftar och bergbanor: inte viktigt Land: alla
Längdskidspår i km: alla Kundomdömen: alla Pris per person: alla
Familjer och barn: inte viktigt After ski: inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Skidsemester i Polen: Snow up your life!

Polen förfogar över imponerande berg, som till exempel och Góry Stołowe med en platt yta högst upp. I den södra delen av landet upphöjer sig de medelhöga polska bergen, Góry Świętokrzyskie, Beskiderna, Beskidy Lesiste och Sudeterna med Karkonosze. De högsta bergen i Polen är Karpaterna med Höga Tatra. Detta förfogar över med Rysy (2 499 meter) Polens högsta berg. För vintersport passar Höga Tatra och Karkonosze utmärkt.

Regioner i Polen

Karpaterna

Karpaterna

Tatrabergen beskrivs ofta som de världens minsta höghöjdsområde. Höga Tatra erbjuder hisnande utsikter, branta toppar, skarpa klippor, djupa raviner och kristallklara sjöar. Doftande tallskogar och en rik flora och djurvärld finns i de lägre nivåerna. Den högsta toppen i polska Tatra och samtidigt Polens högsta berg, Rysy, sträcker sig upp på 2 500 meter över havet. Bergen i Höga Tatra är kända för de idealiska förutsättningar för vintersport. Hisnande utsikter, orörd natur och läckra nedfarter för utförsåkning och längdskidspår svarar för en omväxlingsrik vistelse.

Sudeterna

Sudeterna

Karkonosze erbjuder ett stort urval av vintersportmöjligheter. Oavsett om du söker alpin åkning, snowboard, längdskidåkning och turåkning, här kan allt testas. Detta medelhöga bergsområde erbjuder en mångfald av sträckor och skidpister med olika svårighetsgrader för alpina åkare. I den polska delen av Karkonosze är Śnieżka (1 602 meter) den högsta toppen. De största skidcentren är "SkiArena Szrenica" i Szklarska Poreba och Śnieżka 1602 i Karpacz. Regionen Szklarska Poreba-Jakuszyce är ett riktigt eldorado för längdskidåkning i Centraleuropa. Här finns fler än 250 km med spår, varav en del har den högsta FIS-kategoriseringen. Det sägenomspunna och sagoboksliknande landskapet i Karkonosze är ett idealiskt område för turåkning. En rad välanslutna vintervandringsvägar erbjuder möjlighet till oförglömliga utflykter.

orter i Polen

Karta Förstora

Ort (region) Pister Höjd skidområde
Frånupp till
Liftkort Nätter Från
15 km 707 - 1 362 m Boka snart
16 km 1 014 - 1 987 m Boka snart