Nyhetsbrev

Skaffa fördelar genom att registrera dig för nyhetsbrevet!

Företaget

Teamet
TravelTrex GmbH grundades i Köln 1999 och har specialiserat sig på direktförsäljning av resor. Inom detta segment har företaget på bara ett par år lyckats växa till Tysklands största specialistarrangör av vintersportresor.

Sedan 2005 säljs SnowTrex-resorna även internationellt. Efter en lyckad satsning på den polska marknaden följde Frankrike och England. Idag kan SnowTrex resor bokas på 12 språk. Därmed hör TravelTrex till de ledande arrangörerna av vintersportsresor.

Sedan 2007 erbjuder företaget, under varunamnet HolidayTrex, resor under hela året. Huvudresmålen Alperna och de tyska kustregionerna. Med inträdet av SpaTrex år 2012 erbjuds även wellnessresor och med SportsTrex erbjuds sportresor.

I rankingen av de största tyska researrangörerna låg företaget under turiståret 2010/11 på plats 39. Under turiståret 2011/12 tillbringade fler än 106 000 gäster semestern genom TravelTrex.
Teamet
Vårt team består av över 100 medarbetare från 15 olika länder, varav många går en utbildning. Som företag med utbildningsmöjligheter har TravelTrex GmbH redan hunnit ta emot flera utmärkelser. Vi utbildar unga människor inom sju olika yrken med tonvikt på IT och turism.

Affärsledningen hos TravelTrex GmbH (fr. v.): Stefan Willems, Thomas Bartel, Andreas Rühl, Marc Behrmann

SnowTrex-konceptet

SnowTrex affärsidé kännetecknas av enkelhet och tydlighet. Vi möter kundernas krav på valfrihet och service. Vi organiserar resa (vid önskemål), boende och liftkort för våra gäster. För de flesta resmålen finns flera hus och kategorier att välja mellan. Skidskola och skiduthyrning kan bokas till som extratjänster för många resmål och i de största skidorterna finns det till och med en central reseledning, som organiserar ett trevligt aktivitetsprogram (frivilligt deltagande). På detta sätt skiljer sig SnowTrex väsentligt från många andra arrangörer av skidresor, som i vissa fall endast arrangerar ett större boende per skidort, där gästen erbjuds handledning "dygnet runt".
SnowTrex - valfrihet och service!