Skidsemester med liftkort = paketresa

Hos oss kan du välja mellan erbjudanden för hotell med måltider eller lägenheter där liftkortet oftast ingår. Tack vare paketpriset kan du spara pengar. För vissa erbjudanden kan även skidutrustning bokas till - därmed står ingenting i vägen för en lyckad skidsemester! Vänta inte längre utan botanisera redan nu bland våra populära och prisvärda erbjudanden.

Skidsemester med liftkort = paketresa
Skidsemester med liftkort = paketresa

Vad innebär det att boka en paketskidresa?

Hos oss finns möjlighet att, förutom själva boendet, också lägga till en rad andra tjänster såsom till exempel liftkort. Genom att boka ett sådant paket sparar man pengar, eftersom totalpriset för boende och liftkort blir billigare än om man skulle boka varje tjänst för sig. Men det är mer än bara liftkort som kan bokas till! När du bokar din resa kan du också välja mellan en rad extratjänster såsom måltider, skidhyra eller söfsäkringar. För familjer är det ofta en bra idé att leta efter erbjudanden där en barnrabatt erbjuds på boende, liftkort och skidhyra. Även där finns pengar att spara på paketresan. Det bästa av allt: hos oss får du en Best-Price-garanti. Om du hittar en av de resor som erbjuds hos oss – med samma tjänster och bokningsbart – hos en annan researrangör så garanterar vi dig ett 100 kr lägre totalpris, om du senast på bokningsdagen skickar ett e-mail till oss. Men vi är övertygade: du kommer inte att hitta en mer prisvärd skidresa!

Fördelarna med en paketskidresa

Den stora fördelen med en paketskidresa är självklar: du sparar pengar. Genom att boka boende, liftkort samt till exempel skidhyra var för sig så blir totalprislappen mycket högre. Våra paketpriser för skidpaket är snälla mot din plånbok, så att du kan använda de sparade kronorna till roligare saker under din resa. Ytterligare en fördel med en paketskidresa är att du kan slappna av när du väl är på plats. När du står i liftkassan behöver du inte vela mellan vilket liftkort du ska köpa. I skiduthyrningen är utrustningen redan reserverad för dig, och du riskerar inte att, särskilt under sportlovsveckorna, stå framför tomma hyllor. Uthyrningen går dessutom mycket snabbare, och sparar värdefull tid åt dig.

Vad är viktigt att tänka på med en paketskidresa?

Självklart ska du bara boka till de extratjänster som du verkligen behöver. Det är inga problem hos oss. Varje extra erbjudande kan läggas till eller tas bort separat. På så vis betalar du endast för det paket som passar just dig. Inga dolda kostnader, perfekt anpassat efter dina önskemål!