Sökfilter

till ospecificerat
Loading...

Sök...

Sortering efter:
Loading...
Tips
Boka utan risk: lägg till Flex-Option till din bokning | Bokningar för den nya säsongen 24/25 kan dessutom avbokas kostnadsfritt fram till 30/09. (Detaljer)
Loading...

Last-Minute-skidresa

Du vill åka på skidsemester, men vet ännu inte om ditt önskedatum passar i kalendern, eller om du kan få ledigt från jobbet? Inga problem! Våra Last-Minute-erbjudanden ger dig inte bara möjligheter att åka på skidresa till ett lågt pris (även inklusive liftkort), utan också att spontant och med kort varsel ge dig iväg på skidsemester. Det spelar ingen roll om du föredrar hotell eller fjällstuga i Österrike, Frankrike, Tyskland eller Italien. Vi erbjuder Last Minute-resor till låga priser i en rad olika länder och skidområden. På den här sidan hittar alla spontanbokare mer information om tillgängliga erbjudanden.

Är det billigare att boka en Last-Minute-skidresa?

Det är utan tvekan mer prisvärt att göra en spontan bokning av ett våra Last-Minute-erbjudanden. Även för den som bestämmer sig med kort varsel finns ett stort urval av hotell och lägenheter till flera av vintersportdestinationer. Vi har nämligen erbjudanden i hela Europa för spontana resebokare. De prisvärda erbjudandena kan även sorteras beroende på intressen. Förutom kända afterski-destinationer såsom Zillertal, Sölden och Ischgl erbjuder vi också skidresor till orter en bit bort från vimlet och festandet. I Alperna finns fina små skidområden med traditionella hotell. En annan fördel med att boka tätt inpå ankomstdatumet är att kunna välja resmål baserat på aktuella väderförhållanden, vilket såklart är extra viktigt för en lyckad skidsemester.

När kan man boka ett Last-Minute-erbjudande?

Beroende på resdatum erbjuder vi särskilda Last-Minute-erbjudanden för din skidresa. Under säsongen erbjuder vi därför till exempel prisvärda nyårs-Last-Minutes, och även specialerbjudanden för jul och påsk. Eftersom dessa erbjudanden är väldigt efterfrågade rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, och därigenom håller dig uppdaterad på när och för vilka resmål vi för tillfället erbjuder prisvärda erbjudanden. På så vis håller du dig ajour om både våra special- och Last-Minute-erbjudanden, och även om tävlingar, senaste nytt inom skidsemestervärlden, samt om våra populära Crazy Booking Nights.

Är Last-Minute-skidresor kvalitativt likvärdiga?

Att hitta ett prisvärt erbjudande innebär inte att man måste göra avkall på skidresans kvalitet. Vid bokning av Last-Minute-erbjudanden kan du förvänta dig samma SnowTrex-service som du är van vid, och även ytterligare inkluderade tjänster såsom Snögaranti och Best-Price-garanti. Servicenivån är alltså alltid på samma nivå, även om prisnivån för en destination är lägre under en viss period.

När kan jag senast boka en Last-Minute-skidresa hos SnowTrex?

Vi har begränsad tillgång på Last-Minute-skidresor, och de kan endast bokas under en viss tid. Våra resor kan bokas fram till kl 15 den sista veckodagen (må–fr) innan ankomstdatum. För ankomstdatum på lördagar, söndagar och måndagar är alltså bokning möjlig fram till kl 15 på fredag. För alla andra ankomstdatum är sista möjliga tidpunkt för bokning kl 15 dagen före ankomstdatum. Vänligen tänk på att endast kortbetalning är möjlig för bokning inom tre dagar före ankomstdatum. Detta för att vi ska hinna skicka ut dina resedokument i god tid innan din resa börjar.

Kan jag lösa in min värdekupong när jag bokar ett Last-Minute-erbjudande?

Förutom att vi redan erbjuder dig ett oslagbart förhållande mellan pris och tjänst är det också möjligt att lösa in våra vanliga resepresentkort och värdekuponger (t.ex. resepresentkort som skickats ut efter genomförd kundutvärdering, värdekuponger från tävlingar etc.) samt värdekuponger från reklamationer. På så vis kan du ytterligare få ner priset på din skidresa.