Gör klart allt inför skidresan 2024/2025 redan nu!

För oss har nya säsongen redan börjat. Och därmed även för dig! Hos oss kan du nämligen redan nu boka kommande säsongs första resmål, och nya boenden tillkommer dagligen. Se till att säkra bokningen för ditt favoritboende på ditt favoritresmål och ligg steget före alla andra!

Skidresor under säsongsstarten, spännande event, julskidresor, nyårsskidresor, vårskidåkning, påsk eller säsongsslut: oavsett vilken tid på året du vill resa så har vi passande erbjudanden. Säkra ditt boende i din favoritort för skidsemestern redan nu och ligg steget före!

Ytterligare ett tips från oss: registrera dig för vårt nyhetsbrev och håll dig informerad – med spännande erbjudanden för din drömsemester!

Gör klart allt inför skidresan 2024/2025 redan nu!
Gör klart allt inför skidresan 2024/2025 redan nu!

Skidsemester under säsongsstarten

Är du sorten som hela sommaren gått och längtar efter att vintern ska komma så att du äntligen får ge dig ut i skidbacken? Saknar du snötäckta berg och den sköna känslan det ger att susa nedför backen på skidor eller snowboard? Då borde du boka en skidsemester för början av säsongen. Se till att höra till de som först får uppleva bergens skönhet nästa vinter. Ett litet tips för din skidresa under säsongsstarten: boka ett skidområde som redan i början av säsongen erbjuder hög snösäkerhet. Använd för detta ändamål gärna vår skidområdesrådgivare, under "Hitta ditt skidområde"-fliken.

Skidresor över jul och nyår

Till de prisvärda erbjudanden som kan bokas redan nu hör också boenden som kan bokas för vistelser över jul och nyår. Drömmer du om en jul i snötäckta landskap eller om att uppleva årsskiftet i snön? Boka i så fall så snart som möjligt! Tidigare säsonger har visat att skidresor över jul och nyår blivit allt populärare, men just nu finns fortfarande ett stort urval erbjudanden, oavsett om du vill till Österrike, Frankrike eller Italien!

Skidsemester i början av året

Vill du börja året med en härlig skidsemester? Titta i så fall igenom våra erbjudanden för den nya säsongen med ankomstdatum från januari. Början på året är den bästa tiden att åka skidor!

Vårskidåkning kommande säsong

Alptoppar, snö och vårsol! Skidåkning på våren är en alldeles särskild upplevelse som man gör rätt i att boka tidigt. Vita backar som glittrar i solskenet, pauser på solterrasser (glöm inte solcrémen!) och skidupplevelser utöver det vanliga väntar på dig.

Skidåkning över påsken

Utnyttja helgdagarna till en härlig skidsemester i Alperna. Påsken är ett perfekt tillfälle för en skidresa, och bjuder ofta på soliga stunder i bergen. Du är inte ensam om att fundera på att åka skidor i påsk – datumen är väldigt populära. Om du redan hittat ett specifikt resmål eller boende så är det alltså en bra idé att boka och säkra din skidresa så tidigt som möjligt!

Skidåkning under slutet av säsongen

Vill du njuta av vintern fullt ut och göra skidbackarna osäkra strax före sommarens ankomst? Då så, vad väntar du på! Ge dig iväg på någon av de glaciärer som finns i vårt utbud. Där finns snösäkerhet tills långt in på våren. Se våra första erbjudanden för skidresor på säsongsavslutningen.