PowderWeek

Resmål Event Datum
Les 2 Alpes PowderWeek 2023-12-02 – 2023-12-09
Val Thorens Ski & Boarderweek 2023-12-16 – 2023-12-23

PowderWeek: Säsongsstart i Les 2 Alpes i samarbete med DECATHLON

Fira säsongsöppningen i ett av världens bästa glaciärskidområden. Ta säsongens första svängar redan i början av december, i pister som du nästan får ha för dig själv. Dessutom väntar ett förstklassigt after ski-program. Låter det som en skidsemester i din smak? Då kan du redan nu boka PowderWeek i Les 2 Alpes. Från den 2 till 9 december firar vi att säsongen inleds. När vi senast arrangerade PowderWeek hälsade vi 700 besökare välkomna till Les 2 Alpes.

Detta innebär inte bara härlig åkning på upp till 3 560 meters höjd, utan även ett omväxlande program utanför skidbacken. Efter en intensiv skiddag kan du se fram emot grillkorv och glögg i vårt utomhusbelägna afterskiområde samt roliga tävlingar, bland annat snövolleyboll och turnering på skridskobanan. På kvällen kan man festa loss till ljudet av våra dj:s på skidortens bästa partyställen.

Skidområdet i Les 2 Alpes erbjuder 227 pistkilometer, anslutna genom 52 liftar. Både nybörjare och erfarna åkare hittar garanterat pister i sin smak. Även för proffs erbjuder glaciärskidområdet riktiga utmaningar. Den 240 000 m² stora snowparken till exempel, som hör till de tio bästa i Europa. Till början av säsongen väntar även en Funpark-Area uppe på 3 200 meters höjd med allt från en nybörjar-zon med Tables och två Rail Lines till Expert Zone med Big Air (20 meter) och Superpipe, för bland andra freestyleåkare.

Med allt från standardlägenheter till lyxboenden finns erbjudanden för alla i Les 2 Alpes.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter