PowderWeek

Resmål Event Datum
Les 2 Alpes PowderWeek 2023-12-02 – 2023-12-09
Val Thorens Ski & Boarderweek 2023-12-16 – 2023-12-23

PowderWeek: Säsongsstart i Les 2 Alpes

Fira säsongsöppningen i ett av världens bästa glaciärskidområden. Ta säsongens första svängar redan i början av december, i pister som du nästan får ha för dig själv. Dessutom väntar ett förstklassigt after ski-program. Om detta låter som en skidsemester i din smak är du på rätt plats vid PowderWeek i Les 2 Alpes.Från den 2 till 9 december firar vi att säsongen inleds i franska alperna.

Förutom ren vintersportnöje på en höjd av upp till 3 560 m erbjuder denna vecka också ett omfattande program utanför backarna. Detta inkluderar bland annat:

li>Opening- & Bad-Taste-Party
 • Snow-Volleyball & Ultimate Frisbee turnering
 • Après-Ski-fester
 • Avslutningskväll med traditionell raclette


 • Våra open-air-evenemang med musik, grillad korv, glögg och varm choklad bjuder på förfriskningar och gott humör efter en lång dag i backen. Inte bara deltagarna utan även åskådarna kan se fram emot spännande dueller, fina priser och massor av skoj.

  Afterski-festerna är platsen att vara på på kvällarna! Med kalla eller varma drycker kan du dansa och festa till DJ:s hits. Klubbkvällarna på Smithy's bjuder också på fantastisk stämning. Här kan du starta din skidsäsong på öppningsfesten, delta i en ölkubb-challenge och inspektera din garderob inför Bad-Taste-Partyn. För den här kvällen är allt som är dåligt och skrikigt uttryckligen välkommet!

  Under dagen kan ni släppa loss i glaciärskidomårdet Les 2 Alpes med sina 227 pistkilometer och 52 liftar. Både nybörjare och erfarna åkare hittar garanterat pister i sin smak och även för proffs erbjuder glaciärskidområdet riktiga utmaningar. Den 240 000 m² stora snowparken till exempel, som hör till de tio bästa i Europa. Till början av säsongen väntar även en Funpark-Area uppe på 3 200 meters höjd med allt från en nybörjar-zon med Tables och två Rail Lines till Expert Zone med Big Air och Superpipe, för bland andra freestyleåkare.

  Les 2 Alpes erbjuder boende för alla smaker, från standardlägenheter till lyxiga chalets och detta till oslagbara priser!

  Boka säkert med SnowTrex-fördelar

  Loading...
  StickyNewsletter