Student skidresor - Billiga skidsemestrar för studenter!

Med ett utbud om över 2 500 boenden kan alla hitta ett passande erbjudande hos oss. Hit räknas självklart också studentskidresor för studenter med liten budget. I framförallt Frankrike finns prisvärda erbjudanden för lägenheter med självförsörjning – handla helt enkelt mat och förnödenheter på en stormarknad, och undvika dyra måltider på plats! Så kan man åka på skidresa nästan gratis. Om man bara vill göra en kortare resa så finns ett stort utbud av boenden där vi erbjuder kortare vistelser i Tyskland och Österrike. Ta en titt på vårt stora utbud av skidresor för studenter!

Student skidresor - Billiga skidsemestrar för studenter!
Student skidresor - Billiga skidsemestrar för studenter!

Events för studenter i Alperna

Massor av spännande events väntar på dig bland bergstopparna! En säsongsstart utöver det vanliga arrangeras till exempel varje år i franska Les 2 Alpes. Under PowderWeek bjuds man på en perfekt kombination av skidåkning och aktiviteter utanför backarna! Njut av en veckas festande i franska Alperna, med pudersnö och roliga events. PowderWeek i december, Top of the Mountain i österrikiska Ischgl eller något annat event – valmöjligheterna är många, häng med du också!

Tentaperioden är över - gör en spontan skidresa

Som student har du en stor fördel: flexibilitet! Om du inte är mitt i en tentaperiod så kan du faktiskt vara ganska spontan. Se till att utnyttja det, och boka något av våra billiga Last-Minute-erbjudanden. Hos oss kan du boka en skidresa så sent som en dag innan ankomstdatum. Lägg universitetsstressen bakom dig och spara pengar med våra Last-Minute & More-erbjudanden! Dessutom är skidområdena inte så fulla som under högsäsong. Framförallt om du bor i södra Sverige kan du hitta prisvärda buss- och tågresor som tar dig direkt till Alperna, och erbjuder dig ett billigt och avslappnat sätt att resa. Stämningen brukar vara hög långt innan man kommit fram till skidområdet.

Spara pengar på din skidresa

Hos oss finns många möjligheter att få ett ännu bättre pris på ett redan prisvärt erbjudande. För grupper på fem till tio personer kan många lägenheter och stugor bokas till låga priser, och dessutom går det att spara pengar genom att ta med livsmedel och laga mat själv. Genom olika rabattkampanjer som till exempel Crazy Booking Night och Super-Last-Minutes kan man spara rejält med pengar. Under Crazy Booking Night erbjuder vi ofta en vecka i lägenhet inklusive liftkort för under 1 000 kr! Perfekt för studenter! Håll extra utkik efter erbjudanden med tillägget "Sparpris": dessa boenden och hotell håller samma kvalitet som ett standarderbjudande, men är billigare. Även skidhyra och skidlektioner är upp till 40 % billigare än på plats i skidområdena.