Nyhetsbrev

Skaffa fördelar genom att registrera dig för nyhetsbrevet!

Meddelandetjänst – e-postmeddelande när ditt favoritboende kan bokas

Meddelandetjänst

Håll dig uppdaterad om ditt favoritboende inför kommande vintersäsong

Gillade du det boende du bokade senast, och vill vara en av de första som bokar boendet för dina datum under kommande skidsäsong? Inga problem! Med vår kostnadsfria meddelandetjänst får du ett e-mail så snart ditt önskade boende åter kan bokas på vår webbplats.

Så här enkelt är det

  1. Allmänt: För boende som ännu inte är bokningsbart för den kommande vintersäsongen finns en "meddela mig"-knapp.
  2. Om ditt favoritboende inte dyker upp vid en sökning med vår sökfunktion så är det ett tecken på att ditt boende inte ännu (eller inte längre) kan bokas för kommande skidsäsong.
  3. För att aktivera meddelandetjänsten, gå till vår webbplats och klicka på "Resmål". Välj sedan den ort där ditt favoritboende ligger.
  4. Om du inte känner namnet på boendet du letar efter men fortfarande känner orten kan du göra såhär: på översiktssidan för orten, nedanför kartan, finns alla våra boenden i den aktuella orten. De boenden som ännu inte kan bokas för kommande skidsäsong saknar prisöversikt och är istället försedda med en gul knapp med texten "Meddela mig när det kan bokas".
  5. Klicka på knappen och ange din e-mailadress. Därmed erhåller du automatiskt ett icke-bindande mail så fort boendet kan bokas. Självklart skickar vi dig därutöver inte några ytterligare reklammail.
  6. Om du regelbundet vill hålla dig uppdaterad om våra aktuella topperbjudanden och kampanjer så kan du klicka här för att registrera dig för vårt nyhetsbrev.