Gruppskidresor – gör pisterna osäkra tillsammans!

Planerar du att spendera skidsemestern med dina bästa vänner eller med hela släkten? Då har du kommit rätt! I Frankrike erbjuder vi prisvärda lägenheter och chaletstugor med självförsörjning, belägna precis i nedfarterna. Eller välj ett av våra erbjudanden för gruppskidresor i Österrike. Oavsett om du föredrar hotell eller lägenhet så har du ett stort urval för din grupps skidsemester. Botanisera bland våra erbjudanden och boka din gruppskidresa redan nu!

Gruppskidresor – gör pisterna osäkra tillsammans!
Gruppskidresor – gör pisterna osäkra tillsammans!

Vad är bra resmål för en skidsemester som grupp?

Särskilt populärt för större grupper på skidresa är våra erbjudanden i Frankrike. Där erbjuder vi ett brett urval av lägenheter och chaletstugor, som ofta ligger precis vid nedfarterna eller väldigt nära skidområdet. Våra boenden i Frankrike är nästan uteslutande lägenhetsboenden med självförsörjning. De har plats för upp till 19 personer - perfekt alltså om man först vill susa nedför backarna tillsammans och sedan tillbringa kvällen i lägenheten i gott sällskap. En fördel med denna typ av skidsemester är att man som grupp inte är bunden till särskilda tider för måltider utan istället gemensamt kan laga mat närhelst det passar. På så sätt sparar man dessutom pengar som man kan använda på roligare aktiviteter, både i och utanför skidbacken.Lite fler valmöjligheter erbjuder vi i våra österrikiska skidorter. Här hittar du garanterat det du söker för din gruppskidresa, oavsett om du föredrar boenden med självförsörjning, eller hotell. Förutom perfekta snöförhållanden bjuds här också på massor av nöjen utanför skidbackarna. Om du väljer ett boende med halvpension behöver du heller inte spilla någon tid framför spisen. Medan någon annan lagar maten kan ni koppla av framför den öppna spisen, i bastun eller tillsammans festa tills natten blir till dag. Valet är ert!

Varför åka på gruppskidresa?

Att åka på skidsemester med en större grupp är något som alla någon gång borde uppleva. Oavsett om man valt ett boende med självförsörjning eller ett hotell så kommer resan garanterat svetsa samman er som grupp och stärka "vi"-känslan. En skidresa i grupp ger också större frihet för ens personliga preferenser. Ju större grupp, desto större chans att hitta likasinnade att åka med, oavsett om du är nybörjare eller erfaren, snowboardåkare eller skidåkare eller föredrar vintervandringar. Tack vare den stora gruppen slipper erfarna åkare vänta på nybörjare, och nybörjare behöver inte känna att man saktar ner sina kompisar. På så sätt uppstår nya, mindre konstellationer som man kanske inte på förhand hade räknat med.

Vad bör man tänka på när man bokar en skidresa som grupp?

En gruppskidresa till Österrike, Frankrike, Italien eller Schweiz är en härlig upplevelse. Men ett par saker är bra att tänka på i planerandet. Om man reser som större grupp där alla gruppmedlemmar kanske inte känner varandra så bra kan det vara smart att inte boka alltför små boenden. Det är viktigt att ha utrymme nog så att alla kan koppla av. Det är också en fördel att bo nära ortskärnan, så att man enkelt kan gå ut till pubar eller restauranger. Om man känner varandra bra, och inte har något emot att bo tätt på varandra, så kan man självklart också boka en mysig traditionell stuga mitt i skidområdet. Med andra ord, tänk på hur gruppen ser ut innan du bokar, så att det blir maximalt god stämning på plats!