Nyhetsbrev

Skaffa fördelar genom att registrera dig för nyhetsbrevet!

Värva en vän
Rekommendera SnowTrex och få 5 % rabatt på din skidresa

Värva en vän</br>Rekommendera SnowTrex och få 5 % rabatt på din skidresa

Var din skidresa med SnowTrex lyckad?

Inspirera i så fall dina vänner, bekanta och släktingar att åka på skidresa, och få en rejäl rabatt. För varje lyckad rekommendation tackar SnowTrex dig i form av 5 % rabatt på din nästa skidresa, och den vän du värvat får 200 kr rabatt på sin första bokning.

Så här enkelt är det

  1. Använd din personliga rekommendationslänk från vårt nyhetsbrev, eller ta fram länken genom att fylla i formuläret på denna sida. Viktigt: endast genom att använda denna länk kan du få din rekommendationspremie!
  2. Dela med dig av din personliga rekommendationslänk till vänner och bekanta via t.ex. e-mail, Facebook, WhatsApp eller Twitter.
  3. Dina vänner och bekanta besöker sedan vår hemsida genom att klicka på din rekommendationslänk, och bokar sedan sin skidresa på www.snowtrex.se. Rabatten om 200 kr dras av automatiskt i bokningsprocessen.
  4. För varje lyckad rekommendation får du en rabatt som uppgår till 5 % av din väns resepris. Rabatten kan du använda för att sänka priset på din nästa skidresa. En förutsättning för att rekommendationen ska vara giltig är att den vän du rekommenderar inte tidigare bokat någon resa hos SnowTrex. Rabatten erhålls per e-mail i presentkortsform, när din vän genomfört sin resa.

Ett exempel

En av dina vänner bokar, som förstagångskund, en resa för två personer genom vår rekommendationslänk. Resan har ett totalpris om 20 000 kr. Du erhåller i gengäld ett presentkort värt 1 000 kr. Presentkortet skickas ut per e-mail, efter att dina vänner genomfört sin resa. Presentkortet anger du bekvämt vid bokning av din nästa SnowTrex-resa, och du sparar därigenom pengar. Det är inte möjligt att i efterhand använda presentkortet på en redan genomförd bokning.

En särskild fördel

Presentkortet behöver inte lösas in omedelbart. Det är giltigt för både innevarande och kommande säsong. Om du värvar fler kunder så räknas din provision samman och höjer värdet på ditt presentkort. Därigenom är det till och med möjligt att boka en gratis skidresa, om du lyckas samla ihop ett presentkortsvärde som är lika med eller högre än din resas pris!

Din rekommendationslänk

Behöver du din personliga rekommendationslänk, så att du kan inspirera dina vänner att boka en skidresa? Knappa bara in den e-mailadress som du använde när du bokade din resa med oss i detta fält, så får du automatiskt din länk per e-mail:

Vanliga frågor

I vår FAQ hittar du svar på de viktigaste frågorna rörande vår värva-en-vän-kampanj.