Kundomdömen

Fiè allo Sciliar

99 Antal omdömen:

100 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,0
Skidområde 9,3
Pistkarta
Val Gardena/Alpe di Siusi
Information om skidområdet
Val Gardena/Alpe di Siusi
Högsta punkt: 2 518 m
Lägsta punkt: 1 236 m
Höjd skidort: 880 m
Liftar totalt: 84
Släpliftar: 29
Sittliftar: 41
Kabinbanor: 14
Pister totalt: 178 km
Pister:
52 km
Pister:
105 km
Pister:
21 km

Skidresor Fiè allo Sciliar – skidåkning på Europas största högplatå!

Fiè allo Sciliar

Fiè allo Sciliar på 880 meters höjd lockar med sitt härliga och soliga läge. Orten är inbäddad i de mjukt kuperade bergsterrasserna, och är framförallt känd för sina traditionella höbad och sitt milda klimat. Det vidsträckta vinterlandskapet i Fiè bjuder på en mängd olika fritidsmöjligheter.

Alternativ till skidsport finns t.ex. i rodelbanorna som leder genom det snötäckta landskapet. Men också längs de många spåren och vintervandringsvägarna, och området är också perfekt för att utforskas med snöskor. Njut av en unik panoramautsikt mot toppen Santnerspitze (2 414 m.ö.h.) och Fié (2 564 m.ö.h.).

Seiser Alm

I hjärtat av Sydtyrolen och precis vid Val Gardena ligger Seiser Alms vida högplatå med sina mångsidiga orter. Seiser Alm är drottningen bland Europas högplatåer: den är 52 km² stor, och ligger på mellan 1 060–2 245 meters höjd mellan de imponerande topparna Sassolungo, Sasso Piatto, Goldknopf, Bullacia och Sciliar. Det har gjort Seiser Alm till ett av de mest kända vintersport- och vandringsområdena i hela Alperna. Trots det stora antalet besökare utstrålar orterna fortfarande sin ursprungliga charm, med sina vackra lanthus och imponerande kyrktorn. Skidområdet nås enklast med linbanan från utkanten av Seiser. Här möts man av en hisnande vacker utsikt. Seiser Alm bjuder på 60 pistkilometer, och tillsammans med Gröden är området ett verkligt skidparadis med 175 pistkilometer!

Resa Fiè allo Sciliar

  • Tåg: Bolzano (ca. 20 km), Brixen (ca. 35 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 130 km), Verona (ca. 170 km), Venedig (ca. 225 km), Bergamo (ca. 255 km)

Boenden i Fiè allo Sciliar

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Fiè allo Sciliar

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter