Kundomdömen

Monte Bondone

237 Antal omdömen:

93 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,5
Skidområde 8,3
Pistkarta
Information om skidområdet
Monte Bondone
Högsta punkt: 2 090 m
Lägsta punkt: 1 184 m
Höjd skidort: 1 425 m
Liftar totalt: 4
Släpliftar: 0
Sittliftar: 4
Kabinbanor: 0
Pister totalt: 19 km
Pister:
6 km
Pister:
13 km
Pister:
0 km
Opistade nedfarter: 2 km

Skidresor Monte Bondone - sagolik bergvärld i Bella Italia!

Monte Bondone

Det historierika berget Monte Bondone ligger endast ca 15 km från Trento. De tre idylliska kommunerna vid Monte Bondone erbjuder goda startpunkter för skidområdet. Även efter den upplevelserika dagen i pisten väntar spännande möjligheter, som t.ex. after ski vid pisterna, skridskoåkning och turer med häst och släde. I restaurangerna och pizzeriorna kan du njuta av det berömda italienska köket och låta dagen klinga ut gemytligt.

För naturälskare är området perfekt: i naturreservatet Tre Cime del Monte Bondone och den alpina botaniska trädgården kan du slappna av i lugn och ro. Även en utflykt till Trentino med dess historiska stadscentrum, den romantiska domen, olika museer och shoppingmöjligheter.

Trento

Etschdalen i italienska Trentino anses sedan många år vara förbindelsen mellan nord och syd och är idag en av de viktigaste trafiklederna i Alperna. Brenner-motorvägen, som går genom dalen, svarar för en god trafikförbindelse. I regionen Trentino omsluts Etsch av hisnande tvåtusenmetare som Monte Bondone (2 090 meter), "Trentinos berg". Den imponerande 360°-panoramat över de trentinska bergen, Brenta-Dolomiterna ända bort till Fassatal får varje vintersportares hjärta att slå högre. Med "Slittone" installerades år 1934 en av de första liftanläggningarna i Trentino. Väster om Monte Bondone befinner sig staden Trento och dess vackra medeltida stadsdel.

Resa Monte Bondone

  • Tåg: Trento (ca. 15 km)
  • Flyg: Verona (ca. 115 km), Bergamo (ca. 175 km), Venedig (ca. 190 km)

Boenden i Monte Bondone

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Monte Bondone

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter