Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare: inte viktigt Snowpark: inte viktigt Reslängd:
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter: inte viktigt Liftar och bergbanor: inte viktigt Land: alla
Längdskidspår i km: alla Kundomdömen: alla Pris per person: alla
Familjer och barn: inte viktigt After ski: inte viktigt Resedatum: alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen

Information om skidregionen

Skirama Dolomiti

Högsta punkt: 3 016 m
Lägsta punkt: 800 m
Liftar totalt: 145
Släpliftar: 26
Sittliftar: 95
Kabinbanor: 24
Pister totalt: 368 km
Pister:
150 km
Pister:
218 km
Pister:
48 km

Skidregion Skirama Dolomiti

Liftkortet "Kombi (5+1)" gäller för alla pisterna i skidområdet Paganella, samt 1 dag i ett av de andra skidområdena i Skirama Dolomiti, t.ex. Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone eller Folgaria.

Skidområdet runt Madonna di Campiglio sträcker sig upp till 2 550 meters höjd och omfattar totalt 50 pistkilometer, som är sammanslutna med 19 liftar. De flesta av liftarna startar precis i centrum, och de övervägande enkla till medelsvåra pisterna lockar framförallt nybörjare och njutningsåkare. Men här finns något även för mer erfarna åkare: Den berömda FIS-pisten "3-Tre", där världscupen i herrarnas slalom utspelas, samt "Spinale Direttissima" vid Monte Spinale där din adrenalinnivå garanterat kommer stiga!

62 pistkilometer belägna på mellan 1 300 och 2 180 höjdmeter finns i skidområdet Folgarida-Marilleva, med 26 moderna liftar och snömaskiner. Området domineras av lätta och medelsvåra nedfarter, men även några svarta nedfarter, som exempelvis "Nera Folgarida" med en längd på 1,8 km, finns här.

I Folgaria bildar områdena Costa, Francolini, Fondo Piccolo, Fondo Grande, Malga Ortesino, Serrada och Fiorentini tillsammans med Lavarone en skidkarusell beläget på mellan 1 150–1 850 meters höjd, genom det att skidområdet Fiorentini är anslutet. Därigenom har du tillgång till 31 liftar och 102 pistkilometer. Området har övervägande medelsvåra pister, men här finns nedfarter för både nybörjare och proffs. Cima Sommo Alto - Costa (Emozioni) är med en längd av 2,5 km och en höjdskillnad på 400 meter områdets längsta nedfart som är perfekt för nybörjare. Fondo Grande (Martinella Nord) är den svåraste backen, och bjuder med sina 1,5 km även erfarna åkare på nervkittlande åkning.

I Pinzolo ligger ett litet men bra familjeskidområde runt Doss del Sabion, med sammanlagt 32 pistkilometer och 10 liftar på mellan 800 och 2 100 meters höjd. De övervägande lätta, snälla till medelsvåra backarna är perfekt för att våga sig på de första försöken i snön. Dessutom finns ett fritidsprogram för barn, så i detta överskådliga skidområde har barnfamiljer även aktiviteter utanför skidbacken.

I populära Monte Bondone kan du på 20 pistkilometer på höjder mellan 1 184 till 2 090 meter, njuta av underbar skidåkning, med hjälp av 6 liftar och snömaskiner med möjlighet att täcka hela området. De omväxlande nedfarterna ger både nybörjare och erfarna åkare mycket pistnöje!

Skirama Dolomitis högsta skidområde utgörs av de 100 km nedfarter som sträcker sig runt Passo Tonale, belägna på upp till 3 000 meters höjd.
Klicka här för att förstora pistkartan.

Boenden i regionen Paganella

Karta Förstora

Sök…
: Skidregion Paganella
För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.