Kundomdömen

Passo del Tonale

144 Antal omdömen:

92 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,6
Skidområde 8,8
Pistkarta
Pontedilegno Tonale
Information om skidområdet
Pontedilegno Tonale
Högsta punkt: 3 016 m
Lägsta punkt: 1 121 m
Höjd skidort: 1 886 m
Liftar totalt: 28
Släpliftar: 5
Sittliftar: 19
Kabinbanor: 4
Pister totalt: 62 km
Pister:
10 km
Pister:
42 km
Pister:
10 km
Opistade nedfarter: 38 km

Skidresor Passo del Tonale – praktiskt och fullt av möjligheter!

Passo del Tonale

Passo del Tonale är ett utmärkt resmål för alla som älskar vintersport – inte minst tack vare den snabbt växande ortens optimala läge. Från dalen har man en hisnande vacker utsikt bergjättarna i Adamello-Brentapark och Ortlergruppen – här slår alla skidåkares hjärta några extra slag. Den som framförallt vill fokusera på vintersport, och inte nödvändigtvis på romantik och tradition, har kommit helt rätt. Passo Tonale är omgivet av många vintersportcenter som erbjuder en rad aktiviteter. Ridning och slädturer efter häst eller husky genom det vackra vinterlandskapet är några exempel. En annan av skidområdet Pontedilegno Tonales attraktioner är året-om-skidområdet på Presenaglaciären på 3 000 meters höjd.

Passo Tonale, är tack vare sitt läge, en utmärkt startpunkt för alla vandringsälskare. De totalt 50 km långa nätverket av vandringsvägar bjuder på fina utsikter över dalen längs snötäckta vintervandringsleder.

Val di Sole

I "den soliga dalen" är själva namnet en viktig del av programmet: i den mycket omtyckta semesterregionen kan du vänta dig rekordmånga soltimmar tillsammans med snösäkerhet till och med i april. Dessa egenskaper kan dalen i Trentino inte minst tacka det lysande läget mitt bland tretusenmetare i Brenta-Dolomiterna, Ortler-Alperna och Adamello-massivet. Till Val di Sole hör nästan 50 pittoreska byar. Tre vintersportcentrum erbjuder boende, underhållning och framför allt direkt tillgång till skidområdet. Med allt från lätta/medelsvåra pister, freeride-områden och snowparker till den legendariska världscupnedfarten finns det något för alla åkare. Med liftkortet "Superskirama" kan du njuta av skidglädje på upp till 3 016 meters höjd och på 400 pistkilometer!

Resa Passo del Tonale

  • Tåg: Malè (ca. 30 km), Edolo (ca. 30 km)
  • Flyg: Bergamo (ca. 130 km), Verona (ca. 180 km), Milano (ca. 215 km), Turin (ca. 310 km)

Boenden i Passo del Tonale

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Passo del Tonale

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter