Kundomdömen

St. Johann im Ahrntal

18 Antal omdömen:

100 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,1
Skidområde 8,6
Pistkarta
Skiworld Ahrntal
Information om skidområdet
Skiworld Ahrntal
Högsta punkt: 2 510 m
Lägsta punkt: 950 m
Höjd skidort: 1 017 m
Liftar totalt: 23
Släpliftar: 9
Sittliftar: 9
Kabinbanor: 5
Pister totalt: 78 km
Pister:
38 km
Pister:
30 km
Pister:
10 km

Skidresor

St. Johann im Ahrntal

Den största byn i Ahrntalsdalen, St. Johann, har mycket att erbjuda för både vintersportentusiaster och kulturälskare. Byn har fått sitt namn efter Johannes Döparen, som den imponerande församlingskyrkan är tillägnad. Kyrkan med sitt mäktiga kupoltorn byggdes mellan 1783 och 1788 och är en av de vackraste gudstjänstlokalerna i landet. Freskerna i kupolerna, som är väl värda att se, och oljemålningen bakom högaltaret är gjorda av den betydande freskomålaren Joseph Schröpf.

Dessutom är det värt ett besök i mineralmuseet med ca 950 föremål och en museumsbutik. Med sin vackra och intakta omgivning garanterar St. Johann en avkopplande semester där du kan ladda upp dina batterier.

Tauferer Ahrntal

Tauferer Ahrntal-dalen är en sidodal till Pustertal-dalen i Sydtyrolen och imponerar framför allt med sin stora variation. De tre skidområdena Klausberg, Rein och Speikboden inbjuder till varierat nöje i backen. Om du letar efter andra roliga saker än utförsåkning är Ahrntal platsen att vara på: snöskovandring, klättring i isfall, skridskoåkning eller pulkaåkning är bara några av de möjligheter som erbjuds här. Dalen är också ett paradis för längdskidåkare, med cirka 51 km preparerade spår och 1 300 km spår i området "Dolomiti Nordic Ski". Det goda förhållandet mellan pris och kvalitet och det varierade utbudet för barn gör Ahrntal till ett mycket attraktivt resmål för familjer.

Resa St. Johann im Ahrntal

  • Tåg: Bruneck (ca. 25 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 130 km)

Boenden i St. Johann im Ahrntal

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor St. Johann im Ahrntal

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter