Kundomdömen

Toblach

75 Antal omdömen:

100 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,6
Skidområde 9,4
Pistkarta
3 Zinnen Dolomiten
Information om skidområdet
3 Zinnen Dolomiten
Högsta punkt: 2 200 m
Lägsta punkt: 1 130 m
Höjd skidort: 1 256 m
Liftar totalt: 31
Släpliftar: 19
Sittliftar: 6
Kabinbanor: 6
Pister totalt: 115 km
Pister:
55 km
Pister:
48 km
Pister:
12 km

Skidresor Toblach – ett paradis för både utförs- och längdskidåkning!

Toblach

Toblach ligger på 1 256 meters höjd vid början av dalen Höhlensteintal och kallas ofta porten till Dolomiterna. Den fantastiska utsikten över Drei Zinnen har gett orten smeknamnet "Gemeinde der Drei Zinnen" (tyska för ungefär "de tre bergstopparnas kommun"). Toblach har en hundraårig turismtradition och är känd för sina världscuptävlingar i längdskidåkning. Med sin moderna Nordic Arena erbjuder orten perfekta förutsättningar för både tävlingsåkare och motionärer. Här väntar både krävande rundturer och alla tänkbara tjänster och bekvämligheter runt sportandet. För dig som vill ägna dig åt flera olika sorters vintersport finns ett mångsidigt utbud att se fram emot: alpin- och längdskidåkning, bekväma vintervandringsleder och skridskoåkning. Låt dig förtrollas av mångfalden och den imponerande bergskulissen.

Semesterregionen 3 Zinnen Dolomites

Semesterregionen 3 Zinnen Dolomites är en fantastisk semesterregion! Området med de tre topparna, Drei Zinnen på tyska, eller Tre Cime di Lavaredo på italienska, som sträcker sig till 2 999 meters höjd, har en mångsidig palett att erbjuda. Perfekta nedfarter, traditionella stugor, förstklassiga spår, mysiga byar och massor av aktiviteter. Och allt detta framför Dolomiternas vackra bergstoppar, som hör till UNESCO:s världsarv. Semesterregionen 3 Zinnen Dolomites är ett perfekt resmål för en avkopplande och mångfacetterad skidresa.

Området bjuder på fantastiska möjligheter för alla som älskar längdskidåkning. Här kan man utforska över 200 spårkilometer i vacker natur, och det i skidelitens fotspår: här arrangeras regelbundet världscuptävlingar i längdskidåkning.

Resa Toblach

  • Tåg: Toblach (i orten)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 130 km), Salzburg (ca. 230 km), Verona (ca. 250 km), Bergamo (ca. 355 km), Milano (ca. 435 km)

Boenden i Toblach

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Toblach

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter