Kundomdömen

Achenkirch

161 Antal omdömen:

94 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,7
Skidområde 8,2
Pistkarta
Information om skidområdet
Christlum
Högsta punkt: 1 800 m
Lägsta punkt: 950 m
Höjd skidort: 916 m
Liftar totalt: 11
Släpliftar: 7
Sittliftar: 4
Kabinbanor: 0
Pister totalt: 27 km
Pister:
6 km
Pister:
16 km
Pister:
5 km

Skidresor Achenkirch – en bit bort från stressen!

Achenkirch

Den idylliska orten Achenkirch ligger på 916 meters höjd och består av flera utspridda ortsdelar. Orten, som är belägen norr om Achensee, ger dig sagolika utsikter över de omkringliggande Karwendelbergen samt Tyrolens största sjö. Förutom det härliga skidområdet finns här även Europas största omslutna naturskyddsområde, ”Karwendel”. Förutom snowtubing och rodel har du här även möjlighet att prova på snögolf.

De som är romantiskt lagda bör inte missa att göra en tur genom det gnistrande snölandskapet med häst och släde. Efter en upplevelserik dag kan du njuta av kulinariska höjdpunkter i de förstklassiga restaurangerna.

Achensee

Tyrolens första ”vitala sportregion” ligger pittoreskt inbäddat i en sagolik bergvärld runt omkring sjön Achensee. Likt en fjord smyger sig Tyrolens största vattendrag in i landskapet. Längs med stränderna ligger de tre orterna Achenkirch, Maurach och Pertisau, omringade av Rofan och Karwendel-bergen. Den snösäkra höghöjdsdalen, som endast ligger en timme med bil från München, lockar framför allt familjer och de som söker återhämtning. Skidåkare och snowboardåkare kan här testa tre olika skidområden med varierande pistutbud.

Omkring 90 km vandringsvägar bjuder in till turer genom det vackra vinterlandskapet. Ett nöje för både stora och små är rodel- och skridskobanan, samt turer med häst och släde. Förutom sportiga aktiviteter finns också fina möjligheter för återhämtning för kropp och själ i Achensee. Med fitnessprogram, hälsokontroller och massagebehandlingar med stenolja finns här allt man kan önska.

Resa Achenkirch

  • Tåg: Jenbach (ca. 20 km), Tegernsee (ca. 35 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 60 km), München (ca. 125 km), Salzburg (ca. 165 km)

Boenden i Achenkirch

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Achenkirch

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter