Kundomdömen

Bad Hofgastein

703 Antal omdömen:

95 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,0
Skidområde 9,0
Pistkarta
Information om skidområdet
Gastein
Högsta punkt: 2 686 m
Lägsta punkt: 850 m
Höjd skidort: 857 m
Liftar totalt: 43
Släpliftar: 13
Sittliftar: 16
Kabinbanor: 14
Pister totalt: 177 km
Pister:
66 km
Pister:
103 km
Pister:
8 km
Opistade nedfarter: 21 km

Skidresor Bad Gastein – berg och välmående!

Bad Hofgastein

Bad Hofgastein (857 m.ö.h.) ligger i dalens bredaste del. Den historiska ortskärnan med de omtyckta gågatorna erbjuder inte bara shoppingmöjligheter, utan är även inramade av vackra och traditionella hotell. Här väntar inte bara hjärtlig gästvänlighet utan ofta även egna termalbad. Bad Gastein är känt för det stora, allmänna termalbadet Alpentherme i ortens centrum, med Relax World, Family World, Sauna World, Ladys World och två unika termalvattenbad. Ett stort utbud av sport- och outdooraktiviteter erbjuds också i orten.

Oavsett om man på vintern ägnar sig åt att susa nedför de perfekt preparerade pisterna, eller om man spenderar dagarna i freerideterrängen, eller helt enkelt bara njuter av det hisnande vackra vinterlandskapet så har Bad Hofgastein något att erbjuda för alla. Actionfyllda sportupplevelser, vacker natur, kultur och gamla traditioner. Alla ingredienser för en lyckad semester, helt enkelt. I de många restaurangerna, caféerna och hotellen kan man dessutom skämma bort sig själv med inhemska och lokala rätter. Om man vill ha både avkoppling och vintersport så är Bad Hofgastein tveklöst rätt resmål.

Gasteinertal - Ski amadé

Gasteiner Tal ligger i hjärtat av Salzburger Land och är en av delstatens vackraste och största skidregioner. Charmiga Belle-Epoque-byggnader från kejsartiden, vackra orter med inbjudande karaktär, frisk luft och termalvatten präglar dalen. En rad hotell med termal- och wellnessanläggningar, samt 2 stora termalbad ger utmärkta möjligheter till avkoppling. Men också om man älskar after ski har man hittat rätt. Stämningen är på topp hela kvällen i de många skidstugorna, diskoteken och barerna! I de totalt 4 skidområdena (belägna på upp till 2 686 meter) finns perfekta och snösäkra nedfarter för båda nybörjare och proffs.

Resa Bad Hofgastein

  • Tåg: Bad Hofgastein (i orten), Zell am See (ca. 40 km)
  • Flyg: Salzburg (ca. 90 km), Innsbruck (ca. 180 km), Klagenfurt (ca. 215 km), München (ca. 250 km)

Boenden i Bad Hofgastein

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Bad Hofgastein

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter