Kundomdömen

Filzmoos

141 Antal omdömen:

92 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,7
Skidområde 8,3

Skidregion Ski amadé

Information om skidregionen
Högsta punkt: 2 700 m Pister totalt: 760 km
Lägsta punkt: 600 m
Pister:
275 km
Liftar totalt: 270
Pister:
390 km
Släpliftar: 133
Pister:
95 km
Sittliftar: 90
Kabinbanor: 47
Med liftkortet "Ski amadé" och dess 760 pistkilometer och omkring 270 liftanläggningar öppnar oanade möjligheter upp sig i Salzburger Land. Från de fyra bergsområdena Schladming, Ramsau med Dachstein-glaciären och vidsträckta Salzburger Sportwelt , över till Hochkönings Winterreich och Großarltal till Gasteiner-dalen, kan du njuta av allt från glaciärer till världsmästarpister i ett av världens största skidområden helt efter personliga behov.

Här finner varje åkare de rätta pisterna. Nybörjare och familjer erbjuds mjukt avfallande nedfarter medan avancerade åkare, äventyrare och naturälskare kan ge sig i kast med rikliga djupsnöområden och längre turer. Den som inte vill ge avkall på skidåkandet under kvällarna kan åka i de upplysta pisterna i Flachau, Bad Gastein och Schladming.

Snowboardare skäms bort med omväxlingsrika snowparks och talrika half- och quarterpipes samt boardercross. Därmed står gränslös skidglädje till förfogande - vintersportutbudet i Ski amadé låter sig utforskas!

Vill du dela alla intryck som du har samlat under skiddagen med vänner och släkt? Inga problem! Det finns totalt 400 Wi-Fi-Hotspots i regionen Ski amadé. Där ges en enkel och kostnadsfri internettillgång vid funparks, liftstationer och stugor, så att du kan lägga upp dina favoritbilder på nätet eller skicka hem till de nära och kära. Inom det alpina området är det här det mest omfångsrika utbudet av detta slag.
Klicka här för att förstora pistkartan.

Boenden i Filzmoos

Karta Förstora

Sök…

: Skidregion Filzmoos

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter