Kundomdömen

Hinterglemm

238 Antal omdömen:

96 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,1
Skidområde 9,3
Pistkarta
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Information om skidområdet
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Högsta punkt: 2 096 m
Lägsta punkt: 830 m
Höjd skidort: 1 003 m
Liftar totalt: 70
Släpliftar: 20
Sittliftar: 21
Kabinbanor: 29
Pister totalt: 270 km
Pister:
140 km
Pister:
112 km
Pister:
18 km

Skidresor Hinterglemm – total vintersemester!

Hinterglemm

Orterna Hinterglemm och Saalbach är sammanvuxna sedan länge och är framförallt kända för sin perfekta kombination av sport, stugor och nattliv. På höjd av nästan 1 000 meter ligger den kända orten Hinterglemm mitt i ett sagolikt bergslandskap. Tidigare var Glemmtal en fattig lantbruksdal, idag lockar den med livliga orter och ett vintersportparadis. Tack vare tunnlar har ortskärnan blivit praktiskt taget bilfri på tid till ski-världsmästarskapet 1991, vilket möjliggör trevligt strosande på gågatorna.

Tack vare ett mångsidigt utbud av aktiviteter är det aldrig tråkigt utanför backarna. Förutom trevlig shopping på gågatorna och rodelåkning kan man testa snowrafting och snowtubing, eller kanske en romantisk tur med häst och släde.

Saalbach-Hinterglemm

Inne i Glemmtal ligger regionen Saalbach-Hinterglemm, som är en del av Salzburger Lands unika vintervärld. Området hör till de kända Kitzbüheler Alpen och lockar med många fritidsmöjligheter. Här blir semestern inte bara till ett nöje, utan till en ren upplevelse. Vare sig du åker i världsmästarnas spår, hoppar i halfpipe eller njuter av härliga offpistbackar – i värdorten för de alpina världsmästerskapen 1991 tillgodoses dina önskemål på bästa sätt. Den enastående skidcirkusen i Saalbach-Hinterglemm omsveper dig! Tack vare tunnlar i de båda ortsdelarna har gågator kunnat byggas upp i hela orten, vilket har gjort orten än mer avkopplande. Och när det blir mörkt pulserar nattlivet i talrika stugor, barer, pubar och restauranger.

Resa Hinterglemm

  • Tåg: Zell am See (ca. 20 km)
  • Flyg: Salzburg (ca. 90 km), Innsbruck (ca. 160 km), München (ca. 220 km)

Boenden i Hinterglemm

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Hinterglemm

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter