Kundomdömen

Landeck

63 Antal omdömen:

95 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,1
Skidområde 8,2
Information om skidområdet
Venet
Högsta punkt: 2 212 m
Lägsta punkt: 780 m
Höjd skidort: 817 m
Liftar totalt: 7
Släpliftar: 3
Sittliftar: 3
Kabinbanor: 1
Pister totalt: 22 km
Pister:
6 km
Pister:
15 km
Pister:
1 km
Opistade nedfarter: 2 km

Skidresor Landeck - familjär skidåkning!

Landeck

På en höjd av 817 meter, mitt i semesterregionen TirolWest, ligger Landeck. Orten är omgiven av idylliska byar, pittoreska borgar och slott och Venetmassivets sagolika kuliss! Kännetecknet ”Schloss Landeck” byggdes på högt utskjutande klippor över Inn och vakar än i dag på denna höjd över orten. Från Krahberg på 2 212 meters höjd kan du njuta av ett oförglömligt Panorama där du kan låta blicken sväva bort till Zugspitze. Vintersportaren får full valuta för pengarna i det överskådliga och därmed för familjer perfekt passande skidområdet "Venet". Som uppskattad och livlig inköps- och upplevelsestad är Landeck ett attraktivt semesterresmål.

Regionen Landeck

Året-om-skidområdet TirolWest i Tiroler Oberland är ett attraktivt semesterresmål: ett bilderbokslandskap med moderna fritidsinrättningar, vilket gör det till en idealisk semester med hela familjen. Den lilla men fina skidregionen Venet erbjuder vintersportaren omväxlingsrika pistkilometer omkring Krahberg (2 225 meter). Därtill svarar 22 km med höghöjdsspår, en rad vintervandringsvägar och en rad aktiviteter för omväxling. Kvällstid lockar restauranger och barer i en till viss del traditionell atmosfär med en upplevelserik after-ski.

Resa Landeck

  • Tåg: Landeck (i orten)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 75 km), Friedrichshafen (ca. 150 km), Zürich (ca. 220 km), München (ca. 220 km), Salzburg (ca. 250 km)

Boenden i Landeck

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Landeck

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter