Kundomdömen

Mieming

98 Antal omdömen:

90 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,4
Skidområde 8,5
Pistkarta
Information om skidområdet
Skiregion Hochoetz-Kühtai
Högsta punkt: 2 520 m
Lägsta punkt: 1 410 m
Höjd skidort: 864 m
Liftar totalt: 28
Släpliftar: 13
Sittliftar: 12
Kabinbanor: 3
Pister totalt: 84 km
Pister:
21 km
Pister:
48 km
Pister:
15 km
Opistade nedfarter: 3 km

Skidresor Mieming – Solplatån i hjärtat av Tyrolen!

Mieming

Mitt i Tyrolen ligger byn Mieming på en solig platå 864 m över havet. Vid dess fötter ligger Oberinndalen. Ovanför den reser sig bergstopparna i Mieminger bergskedjan, ett närliggande bergsmassiv till det välkända bergskedjan Wetterstein. Tack vare det soliga läget är klimatet i Mieming milt men friskt och därför perfekt för vintersemestrar. I byn finns många minnesmärken, som gamla bondgårdar och vördnadsvärda kyrkor, som visar på en lång lokal historia och den djupt rotade traditionen i bergsbyn. De cirka 3 500 invånarna lever också denna originalitet, som du inte bara kommer att känna i byn.

Till fots, på skridskor eller skidor kan du njuta av den idylliska naturen. Skidåkning på breda backar, vandring på Miemingerplatån, turer på hästsläde genom den snötäckta dalen och bara njuta av lugnet och tystnaden - allt detta bidrar till avslappningen du kommer att hitta i Mieming.

Området Imst

Distriktet Imst ligger i den österrikiska provinsen Tyrolen. Oberinntal, Ötztal och Gurgltal är några av de mest populära semesterregionerna i distriktet Imst, som är uppdelat i 24 kommuner. Både sommar och vinter erbjuder Imst gott om utomhusaktiviteter för alla åldrar. Med liftkortet "Hoch-Imst" kan man utforska totalt 9 kilometer backar. De som inte vill gå miste om mer utbrett skidsportsnöje kan enkelt och snabbt ta sig till grannområdena Ötztal, Pitztal Glaciär och Zams. Förutom brädsporter väntar olika aktiviteter på att utforskas i Imst. Klättringsentusiaster kommer till sin rätt även på vintern på olika platser i distriktet. Flera vandringsleder erbjuder imponerande vyer över de tyrolska alperna. Romantiska promenader, rodellopp eller skridskoåkning ger dig den perfekta semesterkänslan!

Resa Mieming

  • Tåg: Telfs-Pfaffenhofen (ca. 15 km), Innsbruck (ca. 45 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 35 km), München (ca. 180 km)

Boenden i Mieming

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Mieming

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter