Kundomdömen

Mühlbach am Hochkönig

345 Antal omdömen:

97 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,7
Skidområde 9,3
Pistkarta
Information om skidområdet
Hochkönig
Högsta punkt: 1 900 m
Lägsta punkt: 800 m
Höjd skidort: 860 m
Liftar totalt: 34
Släpliftar: 19
Sittliftar: 8
Kabinbanor: 7
Pister totalt: 120 km
Pister:
52 km
Pister:
41 km
Pister:
27 km
Opistade nedfarter: 8 km

Skidresor Mühlbach am Hochkönig – ett vinterparadis med snögaranti!

Mühlbach am Hochkönig

Den traditionella bergsbyn Mühlbach am Hochkönig ligger på 860 meters höjd i hjärtat av Salzburger Land. Vid foten av toppen Hochkönig kan du spendera en underbar semester och samla nya krafter för vardagen. 120 m breda, perfekt preparerade pister och ett brett utbud av fritidsaktiviteter vid sidan av de snöiga branterna gör Mühlbach till en otroligt mångfacetterad semesterregion.

En kulturell höjdpunkt är Buwi-Bradl-minnesmärket, vilket påminner om backhopparen från Mühlbach, Joseph Bradl, som var först att hoppa över 100 meter. Här finns också den så kallade "Florale Bergschuh", en stor känga dekorerad med blommor. Den finns i bergspasset Dientner Sattel på 1 400 meters höjd, och räknas som Europas största.

Hochkönig - Ski amadé

Hochkönigs imponerande bergmassiv i Salzburger Land är känt för såväl mångsidiga och högmoderna skidområden som traditionsrika och romantiska orter. Här väntar lugn och ro i några av Alpernas vackraste skid- och avslappningslandskap. Här kan du låta bilen stå! Utöver detta ligger festspelstaden Salzburg i närheten och erbjuder en idealisk stadsutflykt. Njut av Hochkönigs (2 941 meter) särskilt snösäkra region och upplev en oförglömlig skidsemester med hela familjen. Den som söker utmaningar i pisten är på rätt plats: den enorma skidvärlden "Ski amadé” med 760 pistkilometer får varje vintersportares hjärta att slå högre och erbjuder härlig pistglädje!

Resa Mühlbach am Hochkönig

  • Tåg: Bischofshofen (ca. 10 km), Saalfelden am Steinernen Meer (ca. 30 km)
  • Flyg: Salzburg (ca. 65 km), Innsbruck (ca. 170 km), Klagenfurt (ca. 190 km), München (ca. 195 km)

Boenden i Mühlbach am Hochkönig

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Mühlbach am Hochkönig

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter