Kundomdömen

Niederau

583 Antal omdömen:

90 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,4
Skidområde 8,3
Pistkarta
Information om skidområdet
Ski Juwel
Högsta punkt: 2 025 m
Lägsta punkt: 690 m
Höjd skidort: 828 m
Liftar totalt: 45
Släpliftar: 29
Sittliftar: 7
Kabinbanor: 9
Pister totalt: 97 km
Pister:
30 km
Pister:
54 km
Pister:
13 km
Opistade nedfarter: 16 km

Skidresor Niederau – skidjuvel i Tyrolen!

Niederau

Niederau ligger på 824 meters höjd i början av dalen Wildschönau, och endast ca 7 km från närmsta staden Wörgl. Denna typiskt tyrolska alpby, som ligger vid gränsen mot Kitzbüheler Alpen och vid foten av Markbachjoch (1 500 m) sätter standarder för gemytlig vintersport. Församlingskyrkan med dess markanta, spetsiga kyrktorn präglar denna by, där vintersportande har traditioner sedan 1947.

Orten lockar med låga priser och en genuin och romantisk charm. Det familjevänliga utbudet av aktiviteter och den omväxlingsrika gastronomin erbjuder njutningsfulla semesterdagar! Flera liftar startar med centrum som utgångspunkt och med den i liftkortet inkluderade skidbussen når du problemlöst de andra pisterna i Wildschönau.

Wildschönau

Wildschönau, med sina fyra idylliska tyrolska orter, ligger idylliskt inbäddat i en solig högdal vid gränsen mot Kitzbüheler Alpen. Denna vintersportregion, som ligger i mitten en praktfull bergvärld, presenterar sig som ytterst familjevänlig. Genom sammanslutningen med skidområdena i Alpbachtal glänser "Ski Juwel" med knappt 113 pistkilometer, inkl. 16 km opreparerade nedfarter, och hör därmed till topp-10 i Tyrolen. Wildschönau är utrustat med moderna snöanläggningar och erbjuder en hög snösäkerhet. Gemytliga stugor svarar redan vid pisterna för de rätta förfriskningarna och i de olika orterna bjuder caféerna, barerna och restaurangerna in till rastpauser.

Resa Niederau

  • Tåg: Wörgl (ca. 5 km), Hopfgarten (ca. 7 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 75 km), Salzburg (ca. 100 km), München (ca. 150 km)

Boenden i Niederau

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Niederau

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter