Nyhetsbrev

Skaffa fördelar genom att registrera dig för nyhetsbrevet!

Hyrbil

Om du gillar känslan av frihet och att själv kunna bestämma tempot, men saknar egen bil som passar för vinterväglag – varför inte hyra en bil? Med en hyrbil kommer du till ditt resmål enkelt och bekvämt, och enligt den färdväg som passar dig bäst, och på plats är du helt oberoende av lokal transport.

Här, hos vår partner Sunny Cars, kan du enkelt hitta och boka en passande hyrbil för din resa. Bokning och bekräftelse sker direkt hos hyrbilsexperten Sunny Cars.

Hyr en bil och ge dig ut i skidbacken!

Har du bokat din skidresa med hotell och liftkort hos oss och letar nu efter en hyrbil? Hos vår partner Sunny Cars hittar du den perfekta hyrbilen för din skidresa. Bokning och ytterligare förfarande görs direkt hos vår hyrbilspartner.

Skidbox för hyrbilen – enkel transport av skidor och snowboard

Om du tar med dig egen skidutrustning på skidresan så är det en bra idé att hyra en bil med skidbox. Många erbjudanden omfattar möjligheten att boka till hyrskidbox vid bokningstillfället. Därmed behöver du inte oroa dig för platsbrist.

Säker resa till skidområdet med vinterutrustad bil

Till områden med gott om snö är det viktigt att ta med snökedjor i bilen. På så vis undviker du att hyrbilen blir ståendes i på väg uppför berget eller fastnar i snön. När vinterförhållanden råder på vägarna så rekommenderas dessutom allround- eller vinterdäck.
När du hyr din bil genom Sunny Cars så ingår under vintern i Tyskland, Österrike och Schweiz automatiskt ett trygghetspaket med vinterdäck för fordonen. I vissa fall utgår en extra avgift för vinterdäck ( = tillbehör) på plats (information om detta ges under bokningen hos vår partner).

Allriskförsäkring för riskfri skidsemester

Hos Sunny Cars ingår en allriskförsäkring med ersättning av självrisk i priset. Du är försäkrad om bilen skulle skadas.

Med hyrbilen till de populäraste resmålen för skidresan

Prisvärda erbjudanden med ett oslagbart förhållande mellan tjänst och pris för dig som vill ta hyrbilen på din drömskidresa. Mer information om bokning av hyrbil hittar du hos vår partner Sunny Cars.