Glutenfri skidsemester – skidhotell med glutenfri kost

Vete, korn, havre och råg - det som för en del bara är grunden för läckra bakverk, är för glutenintoleranta ingredienser som måste undvikas. Är man glutenintolerant är det extra viktigt att ha koll på innehållet i sin mat. Idag är det möjligt utan problem, men under semestern kan det innebära en stor osäkerhet. Just därför erbjuder nu många hotell och boenden måltider som anpassats efter glutenintolerantas behov.
För dig som vill semestra utan att oroa dig har vi sammanställt en lista över boenden som kan anpassa sig efter dina individuella behov.

Glutenfri skidsemester – skidhotell med glutenfri kost
Glutenfri skidsemester – skidhotell med glutenfri kost

Hotell med glutenfri kost

Österrike, Tyskland eller Italien? Oavsett vilket land du väljer erbjuder vi boenden där glutenfri mat serveras. Njut av en lika avkopplande semester som dina vänner och slipp tänka på din hälsa och ditt näringsintag under de härliga dagarna i snön. Känn inga begränsningar under skidresan, utan njut i fulla drag av en glutenfri skidsemester. Det är du värd!

Vad bör man som glutenintolerant tänka på när man bokar?

Ett par saker är viktiga att tänka på om du vill boka ett glutenfritt hotell för din skidresa på vår hemsida. I vår sökfunktion finns ett sökfilter där man kan kryssa för "Glutenfritt". Genom att klicka i denna ruta visas endast sökresultat där glutenfria måltider erbjuds. Du kan sedan i lugn och ro välja exakt det land och det boende som du helst vill boka. När bokningen är genomförd kan du luta dig tillbaka och se fram emot en skidupplevelse fri från gluten, där du kan njuta av maten i fulla drag!