Njut av en snörik skidresa!

En skidsemester ger flera olika möjligheter till att hålla sig aktiv genom skidåkning, snowboard eller kälkåkning. Oavsett om du åker till Tyskland, Österrike, Frankrike eller Schweiz så finns härliga berg och vacker natur för underbara semesterdagar. Skidresa betyder inte bara vintersport. Även snövandringar och panoramalandskap, eller varför inte ett avkopplande wellnessprogram, är perfekta sätt att njuta av semestern på vintern.

Les Villages du Bachat [Sparpris]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [Sparpris] °°°.

7 nätter inkl. liftkort
ankomst den 19-12-07

84 % från kr 1 199
Pistnära

Kort beskrivning

Den omtyckta lägenhetsanläggningen Les Villages du Bachat (f.d. Le Domaine de l'Arselle) ligger i chalet-byn Bachat-Bouloud i Chamrousse 1700. Byggnaderna ligger 50 till 600 meter från pisten och är perfekt sammanbundna med skidområdet Chamrousse …

Detaljer
Résidence Les Chaumettes [Sparpris]

SuperDévoluy

Résidence Les Chaumettes [Sparpris] °°°

7 nätter inkl. liftkort
ankomst den 20-04-04

79 % från kr 1 419
Low Cost

Kort beskrivning

Résidence Les Chaumettes är byggt i chaletstil och ligger ca 200 meter från både nedfarter och liftar. Till SuperDévoluys centrum, med en rad inköpsmöjligheter, barer, restauranger och caféer, är det ca 150 meter. Till boendets bekvämligheter hör …

Detaljer
Résidence Les Chalets du Verdon [Sparpris]

Val d'Allos (Pra Loup)

Résidence Les Chalets du Verdon [Sparpris] °°°°

7 nätter inkl. liftkort
ankomst den 19-12-14

79 % från kr 1 529
Pistnära

Kort beskrivning

Komfortabla Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos - La Foux, precis vid skidbacken, nära skidliften och diverse affärer och restauranger. En kostnadsfri skidbuss stannar ca 100 meter bort. Den moderna anläggningen består av två …

Detaljer
Les Chalets du SuperDévoluy [Sparpris]

SuperDévoluy

Les Chalets du SuperDévoluy [Sparpris] °°°

7 nätter inkl. liftkort
ankomst den 20-04-04

79 % från kr 1 529
Low Cost

Kort beskrivning

Gemytliga Chalets du SuperDévoluy ligger i hjärtat av SuperDévoluy och bjuder på en härlig utsikt. Till pisten och de närmsta liftarna är det bara ca 200 meter. Centrum med barer, restauranger och en rad inköpsmöjligheter ligger bara ca 100–200 …

Detaljer

Österrike

Österrike är själva definitionen av ett vintersportparadis. För både nybörjare, mer erfarna åkare och rena rama proffs finns i Österrike ett mångfacetterat utbud av pister. Kitzbühel, Ischl, Sölden och Mayrhofen är några av Tyrolens mest kända orter, även kallat "Alpernas hjärta". Även i närbelägna Salzburger Land garanteras en snösäker och nedfartsrik skidsemester, som t.ex. kan avnjutas i det nyligen sammankopplade området Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Frankrike

Vad sägs om en skidsemester i Frankrike? Tillbringa en avkopplande skidsemester i Chamrousse med familjen. Där kan man njuta av ett stort utbud av enklare nedfarter och härlig skidåkning tillsammans med barnen. En av landets största skidregioner är Les 3 Vallées med sina över 600 pistkilometer. Det sammanslutna skidområdet förbinder de tre dalarna Courchevel, Méribel och Val Thorens/Les Menuires med varandra. För erfarna åkare kan vi rekommendera området Les 2 Alpes som bland annat erbjuder åkning på den närbelägna glaciären på 3 560 meters höjd. Här anordnas dessutom vårt årliga event Pow(d)er Week.

Italien

Säg ja till vintern i Italien! På Alpernas solsida ligger populära Sydtyrolen som med skidområdesförbundet "Dolomiti Superski" erbjuder 1 200 pistkilometer. Förbundet omfattar tolv skidområden. Dessutom väntar förstklassigt skidåkningsnöje i områdena Trentino och Lombardiet med de välkända orterna Cavalesa och Livigno.

Tyskland

Garmisch-Partenkirchen, Oberstdorf och Berchtesgaden hör till de mest kända orterna i Bayerischer Alpen. En skidsemester i Tyskland är en perfekt möjlighet att åka skidor utan att behöva kämpa sig igenom en lång resa. Perfekt för en minisemester för två, med barnen eller vänner. Och även orter utanför Alperna ger fina möjligheter till vintersport, till exempel Feldberg i Schwarzwald.

Schweiz

Schweiz har en rad alptoppar på över 4 000 meter, däribland världsberömda Matterhorn (4 478 m.ö.h.) med skidområdet Zermatt som har ett utbud på 200 pistkilometer att gå loss på. Och i Berner Oberland finns den välkända topptrippeln Eiger (3 970 m.ö.h.), Mönch (4 107 m.ö.h.) och Jungfrau (4 158 m.ö.h.). Den som vill ha en skidsemester med det lilla extra kan ställa in siktet på Sankt Moritz i skidområdet Corviglia, med perfekta förutsättningar för framförallt erfarna skidåkare.

Tjeckien

En mångfald av nedfarter och skidspår väntar i de tjeckiska bergskedjorna Krušné hory, Krkonoše och Böhmerwald. Dessutom bjuder en rad skidområden på spännande rodelbanor och vintervandringsvägar för den som vill utforska det vackra landskapet. Korta väntetider i liftarna, gästvänliga lokalinvånare och den korta vägen hit gör en vintersemester i Tjeckien till en avkopplande och härlig upplevelse.

Polen

Genom Karpaterna och Sudeterna finns fina möjligheter till skid- och snowboardåkning i Polen. Szklarska Poręba , Karpacz och Zakopane är några av de mest kända skidorterna i Höga Tatra. Och även om man inte vill åka varken skidor eller snowboard finns ingen risk att ha långtråkigt här. På bekvämt avstånd till bergskedjorna finns städer som Breslau och Krakow som är perfekta utflyktsmål.

Slovakien

Inte många vet att nästan varje region i Slovakien erbjuder olika möjligheter till vintersport. Perfekta förutsättningar väntar i skidområdena i Tatra och Fatra. Efter en dag full av upplevelser i skidbacken kan man låta dagen gå mot sitt slut med en dryck på någon av alla gemytliga barer eller restauranger, eller varför inte unna sig några av Slovakiens alla kulinariska specialiteter.