Kundomdömen

Viechtach

57 Antal omdömen:

92 % Rekommendationsnivå:

Ort 7,8
Skidområde 6,9
Pistkarta
Information om skidområdet
St. Englmar
Högsta punkt: 1 030 m
Lägsta punkt: 720 m
Höjd skidort: 450 m
Liftar totalt: 12
Släpliftar: 12
Sittliftar: 0
Kabinbanor: 0
Pister totalt: 11,6 km
Pister:
9,1 km
Pister:
2 km
Pister:
0,5 km

Skidresor Viechtach – idyllisk vintersemester i vacker natur!

Viechtach

Den på 450 meters höjd belägna kurorten Viechtach erbjuder besökaren på många soltimmar, tack vare det dimfria läget. Första gången bygden i Bayerischer Wald omnämndes var under det 11:e århundradet. En rad omkringliggande borgar visar på äldre epoker och är öppna för besökare, till exempel borgruinen Altnußberg, som räknas till de största och äldsta borgarna i Östbayern. Natur- och kulturvänner, men också wellness- och aktiva semesterfirare, får full valuta för pengarna i Viechtacher Land och sympatiserar med säkerhet med regionens smeknamn "det bayerska Canada" efter semestern.

Bayerischer Wald

Bayerischer Wald är med sina 6 000 km² det största skogslandskapet i mellersta Europa. År 1970 grundades Nationalpark Bayerischer Wald här som tillsammans med den böhmiska skogen är mellersta Europas största sammanhängande skogskyddsområde med en yta av 900 km². Vid sidan av Alperna har vintersporten en viktig roll också i denna del av Tyskland.

Här trivs framför allt familjer. Den som vill utforska det underbara snölandskapet i Bayerischer Wald, utan att stå på skidor, kan göra en romantisk tur med häst och släde. Det lönar sig även att besöka de berömda slotten, borgarna och klostren i Bayerischer Wald. Du bör även lära känna de många restaurangerna och traditionella stugorna, vilka erbjuder både regionala och internationella läckerheter.

Resa Viechtach

  • Tåg: Gotteszell (ca. 18 km), Straubing (ca. 45 km)
  • Flyg: München (ca. 150 km), Nürnberg (ca. 167 km), Prag (ca. 185 km), Salzburg (ca. 205 km)

Boenden i Viechtach

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Viechtach

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter