Kundomdömen

Encamp

NY!

Det finns ännu ingen recension.

Pistkarta
Information om skidområdet
Grandvalira
Högsta punkt: 2 640 m
Lägsta punkt: 1 710 m
Höjd skidort: 1 300 m
Liftar totalt: 71
Släpliftar: 37
Sittliftar: 28
Kabinbanor: 6
Pister totalt: 210 km
Pister:
100 km
Pister:
77 km
Pister:
33 km

Skidresor Encamp – snö och solsken!

Encamp

Aktivitet på dagen och avkoppling på kvällen – Encamp är den perfekta platsen att samla energi. Kommunen ligger mitt i Andorra på ca 1 300 meters höjd. Funitel i Encamp är en 6 km lång lift som ger en perfekt anslutning till det variationsrika skidområdet Grandvalira med ca 210 pistkilometer och ca 30 spårkilometer.

Encamp är en modern stad, som uppstått genom sammanslutningen av många små byar. Här har modernt och traditionellt blandats på ett föredömligt sätt. Romerska byggnader ligger vägg-i-vägg med moderna verk från det tjugoförsta århundradet.

Tack vare sitt perfekta läge vid foten av nedfarten, och omgivet av berg, är Encamp inte bara en viktig vintersportdestination utan också ett omtyckt sportcentrum på sommaren.

Grandvalira

Regionen Grandvalira, som förfogar över Pyrenéernas största skidområde, befinner sig direkt vid gränsen mot Frankrike och sträcker sig över de två distrikten Encamp och Canillo. Tack vare det fördelaktiga geografiska läget är en härlig snökvalitet och soliga skiddagar nära nog garanterade! Orterna och de små städerna i regionen har olika karaktärer och har något att erbjuda varje gäst – oavsett om du planerar en familje- eller partysemester. Och packa inte väskan helt full: tack vare den låga skatten är regionen ett sant inköpsparadis! En semester i ministaten Andorra är alltid något speciellt – besök Grandvalira och låt dig övertygas!

Resa Encamp

  • Tåg: L'Hospitalet Près l'Andorre (ca. 25 km), La Tour de Carol (ca. 40 km)
  • Flyg: Toulouse (ca. 180 km), Barcelona (ca. 205 km)

Boenden i Encamp

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Encamp

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter