Kundomdömen

Avoriaz

138 Antal omdömen:

94 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,3
Skidområde 9,4

Skidregion Les Portes du Soleil

Information om skidregionen
Högsta punkt: 2 466 m Pister totalt: 580 km
Lägsta punkt: 1 000 m
Pister:
310 km
Liftar totalt: 165
Pister:
210 km
Släpliftar: 82
Pister:
60 km
Sittliftar: 72
Kabinbanor: 11
Med 580 km pister, 165 liftar och över 400 km² yta är skidområdet ett av de största i världen med gigantiska proportioner! Romantiska skogsnedfarter, orörda offpistbackar, branta puckelpister och förstklassiga funparks – det är Les Portes du Soleil, "solens portar"!

Det långsträckta skidområdet mellan Genfsjön och Mont Blanc bjuder in till dagsturer och de trevliga skidstugorna till avkoppling.

För snowboardåkare väntar sammanlagt 13 snowparker och 4 boardercross-sträckor! Avoriaz, beläget på snösäker höjd, är träffpunkten för snowboardåkare med 5 funparker, en halfpipe, en skogsnedfart med obstacles liksom ett rikligt utbud för nattugglor. Även offpist- och freerideentusiaster har ett stort utbud! Proffs borde pröva sina kunskaper i den beryktade puckelpisten Le Mur Suisse vid Chavanette-passet. Dessutom finns en tävlingssträcka med tidtagning som är öppen för allmänheten.

Nybörjare får valuta för pengarna främst på den franska sidan . Man får inte glömma att ta med passet när man passerar gränsen, eftersom kontroller utförs här regelbundet!
Pistkarta Les Portes du Soleil
Klicka här för att förstora pistkartan.

Boenden i Avoriaz

Karta Förstora

Sök…

: Skidregion Avoriaz

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter