Kundomdömen

St. Christina

25 Antal omdömen:

88 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,3
Skidområde 9,6
Pistkarta
Val Gardena/Alpe di Siusi
Information om skidområdet
Val Gardena/Alpe di Siusi
Högsta punkt: 2 518 m
Lägsta punkt: 1 236 m
Höjd skidort: 1 428 m
Liftar totalt: 84
Släpliftar: 29
Sittliftar: 41
Kabinbanor: 14
Pister totalt: 178 km
Pister:
52 km
Pister:
105 km
Pister:
21 km

Skidresor St. Christina – härlig semester vid Sellaronda!

St. Christina

St. Christina ligger på 1 428 meters höjd och är Val Gardenas geografiska centrum. Det är beläget vid Gardenas solsida och bevakas av Langkofels klippor. St. Christina är i första hand känt för den världsberömda Saslong-världscupbacken. Förutom modernt utrustade hotell förfogar byn även över traditionella bondgårdar och en välbevarad charm. Hit söker sig gärna barnfamiljer och här finns dessutom bra förbindelser till liftarna tillhörande Monte Pana, Ciampinoi, Col de Raiser och Seceda liftar och dessutom en förbindelse till Sellaronda och Gardena Ronda.

Val Gardena

Över Val Gardena reser sig en av Alpernas mest fantastiska bergskulisser. Sella-gruppen (3 152 m) och Langkofel (3 181 m) formar Dolomiternas enastående panorama. Soliga dalar och backar bredvid branta bergväggar väntar på besökaren. Val Gardena hör till förbundet "Dolomiti Superski". Detta liftkort förbinder 12 skidområden och upp till totalt 1 200 pistkilometer och garanterar variationsrik pistglädje.

Som höjdpunkt väntar Sellaronda på dig, Alpernas mest berömda skidsafari! Trevliga byar med utmärkt kök och ett variationsrikt fritidsutbud lockar till en oförglömlig semester. Om du fortfarande har tillräckligt med kondition på kvällen kan du kasta dig in i någon av after-ski-stugorna och pubarna och ryckas med av stämningen.

Resa St. Christina

  • Tåg: Bolzano (ca. 45 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 120 km), Verona (ca. 190 km)

Boenden i St. Christina

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor St. Christina

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter