Kundomdömen

Galtür

42 Antal omdömen:

95 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,8
Skidområde 9,1
Information om skidområdet
Silvapark
Högsta punkt: 2 300 m
Lägsta punkt: 1 600 m
Höjd skidort: 1 584 m
Liftar totalt: 13
Släpliftar: 9
Sittliftar: 2
Kabinbanor: 2
Pister totalt: 37 km
Pister:
6 km
Pister:
25 km
Pister:
12 km
Opistade nedfarter: 6 km

Skidresor Galtür – juvelen i Silvretta!

Galtür

Mitt i bergskedjan Silvretta, på 1 584 meters höjd, ligger luftkurorten Galtür. Den familjevänliga orten utgör slutet på dalen Paznaun och har därför ett lugnt läge. Vägen Silvretta-Hochalpenstraße som på sommaren binder samman Paznaun med Montafon är stängd på vintern. Sin ringa storlek till trots kan den med snö välförsedda orten erbjuda allt man som vintersportare kan önska. Tack vare sitt stora utbud för barn är Galtür populärt hos familjer, men här väntar också mångsidiga sportupplevelser. På kvällen erbjuder Paznaun på smakfulla upplevelser i allt från traditionella fjällstugor till lyxhotell. Finsmakare bör inte missa osten Paznauner Almkäse.

Paznauntal

Dalen Paznauntal är vackert inramad av Silvrettabergens tätt skogsbeklädda branter. Det familjevänliga och snösäkra skidområdet Silvapark erbjuder skid-, snowboard- och även längdskidåkare bästa förutsättningar. Pisterna och skidspåren i det högt belägna skidområdet i Paznauntal är kända långt bortom Österrikes gränser. Områdets 43 pistkilometer, 6 km opistade nedfarter och 13 liftar utan långa väntetider lämpar sig framför allt för familjer, men även alpinåkare, freeskier, snowboardåkare och turåkare får här valuta för sina pengar.

Ett av de modernaste skidområdena är Silvretta Arena med sina 239 pistkilometer. 45 liftar tar dig bekvämt och utan långa väntetider till de i många fall utmanande pisterna, belägna på upp till 2 872 meters höjd. Kombinationen av mångsidig vintersportsemester och after ski gör Paznauntal enastående. På kvällarna erbjuds ett stort fritidsprogram, som inte lämnar några önskemål ouppfyllda.

Resa Galtür

  • Tåg: Landeck-Zams (ca. 40 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 110 km), München (ca. 240 km), Salzburg (ca. 290 km)

Boenden i Galtür

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Galtür

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter