Kundomdömen

Igls

110 Antal omdömen:

91 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,8
Skidområde 7,8
Information om skidområdet
Patscherkofel
Högsta punkt: 1 965 m
Lägsta punkt: 1 009 m
Höjd skidort: 900 m
Liftar totalt: 6
Släpliftar: 5
Sittliftar: 0
Kabinbanor: 1
Pister totalt: 19 km
Pister:
5 km
Pister:
10 km
Pister:
4 km

Skidresor Igls - gästfrihet vid foten av Patscherkofel!

Igls

Den idylliska och gästvänliga byn Igls ligger vid foten av Innsbrucks husberg "Patscherkofel" på cirka 900 meters höjd och i omedelbar närhet av staden Innsbruck. Här kan du lämna vardagen bakom dig och njuta av din semester till fullo, med en magnifik bergskuliss i bakgrunden. Förutom det familjevänliga skidområdet på husberget har du också möjlighet att åka skridsko, pulka eller längdskidåkning.

En underbar naturidyll väntar på dig på de omgivande vintervandringslederna. Igls och Patscherkofel har varit platsen för flera vinter-OS. Här kan du besöka olympiska rodelbanan eller den välkända hoppbacken "Bergisel" (ca 3 km bort). Områdets möjligheter till både aktiviteter och avslappning är perfekt till hela familjen!

Skiregion Innsbruck

Delstaten Tyrolens huvudstad ligger direkt vid Inn, omgiven av en sagolikt vacker bergskuliss. Innsbruck erbjuder den unika möjligheten att tillbringa semestern i en av Europas vackraste städer men ändå nästan "mitt i skidområdet" - ett idealiskt resmål för alla som vill kombinera skidsemestern med kultur! Som arrangerande ort för vinter-OS 1964 och 1976 har skidområdet Olympia SkiWorld med totalt 308 km ett internationellt rykte av högsta klass. Vid sidan av sevärdigheter i själva Innsbruck har också omgivningen en hel del att erbjuda. Inte minst pilgrimskyrkorna St. Peters och St. Paul, som erbjuder besökaren en mycket särskild arkitektur och akustik. Ett alternativt utflyktsmål är slottet Ambras, som ligger ovanför Innsbruck och räknas som en av de mest kända sevärdheterna i delstatshuvudstaden.

Resa Igls

  • Tåg: Innsbruck (ca. 10 km), Schönberg im Stubaital (ca. 15 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 10 km), Salzburg (ca. 160 km), München (ca. 200 km)

Boenden i Igls

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Igls

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter