Hitta ditt skidområde
Hitta det skidområde som passar dig bäst!
  1. Fyll i de kriterier som är viktiga för dig.
  2. I sökresultatet ser du våra förslag på skidområden som passar optimalt efter dina önskemål.
Om Skidområdet
alla alla
alla alla
alla
Skidområde särskilt anpassat för
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Övrigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
inte viktigt
Reseuppgifter
alla
Ditt val
Skidområdets storlek: alla Nybörjare: inte viktigt Snowpark: inte viktigt Reslängd: Exakt som angivet
Skidområdets högsta punkt: alla Freeriders och experter: inte viktigt Liftar och bergbanor: inte viktigt Land: alla
Längdskidspår i km: alla Kundomdömen: alla Pris per person: alla
Familjer och barn: inte viktigt After ski: inte viktigt Resedatum : alla
Ett fel har uppstått. Vänligen kontrollera de uppgifter du angett och försök igen. Ett fel uppstod vid sökningen
Kundomdömen

Ischgl

1 277 Antal omdömen:

95 % Rekommendationsnivå:

Ort 9,3
Skidområde 9,7
Information om skidområdet
Silvretta Arena
Högsta punkt: 2 872 m
Lägsta punkt: 1 360 m
Höjd skidort: 1 377 m
Liftar totalt: 41
Släpliftar: 9
Sittliftar: 25
Kabinbanor: 7
Pister totalt: 239 km
Pister:
47 km
Pister:
143 km
Pister:
49 km
Opistade nedfarter: 15 km

Skidresor Ischgl – är och förblir en upplevelse!

Ischgl

Den vackra bergsbyn Ischgl ligger på 1 377 meters höjd mitt i Paznauntal i Tyrolen mellan Silvretta och Verwallgruppen. Denna före detta gruvbyn är framförallt känd som partyskidort och som vattenhål för kändisar. Ischgl står för livsstil, förstklassiga events och naturligtvis vintersport i dess ädlaste form! För skidåkare och snowboardare har vägen till de tre dalstationerna underlättats tack vare en gångtunnel med transportband, som bekvämt sköter transporten mellan byändarna. Dessutom utgår liften Pardatschgrat-Bahn från Ischgl. Det är en gondollift med tre linor, som har världsrekord i höjdskillnad. Den sköter bekvämt transporten från ortens östra ände upp till Pardatschgrat.

I Ischgl är nöjet utanför backarna är lika viktigt som själva vintersporten. Här kan du välja mellan en lugn kväll på spa, cafe eller restaurang, eller en lång festnatt i någon av en mängd barer, klubbar och diskotek. Genom eventet "Top of the Mountain Concerts" som arrangeras tre gånger varje år står internationella artister på Ischgls scener under säsongsöppning, påsk och säsongsavslutning. Oavsett om du åker snowboard, skidor eller längd eller bara är en livsnjutare – i Ischgl finns något för alla. Här är mottot: "ingen dag är den andra lik!"

Paznauntal

Dalen Paznauntal är vackert inramad av Silvrettabergens tätt skogsbeklädda branter. Det familjevänliga och snösäkra skidområdet Silvapark erbjuder skid-, snowboard- och även längdskidåkare bästa förutsättningar. Pisterna och skidspåren i det högt belägna skidområdet i Paznauntal är kända långt bortom Österrikes gränser. Områdets 43 pistkilometer, 6 km opistade nedfarter och 13 liftar utan långa väntetider lämpar sig framför allt för familjer, men även alpinåkare, freeskier, snowboardåkare och turåkare får här valuta för sina pengar.

Ett av de modernaste skidområdena är Silvretta Arena med sina 239 pistkilometer. 45 liftar tar dig bekvämt och utan långa väntetider till de i många fall utmanande pisterna, belägna på upp till 2 872 meters höjd. Kombinationen av mångsidig vintersportsemester och after ski gör Paznauntal enastående. På kvällarna erbjuds ett stort fritidsprogram, som inte lämnar några önskemål ouppfyllda.

Resa Ischgl

  • Tåg: Landeck (ca. 30 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 100 km), Friedrichshafen (ca. 170 km), München (ca. 230 km), Zürich (ca. 235 km), Salzburg (ca. 255 km)

Boenden i Ischgl

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Ischgl

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar