Kundomdömen

Kaltenbach - Ried - Stumm

2 325 Antal omdömen:

97 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,9
Skidområde 9,4

Skidregion Zillertaler Superskipass

Information om skidregionen
Högsta punkt: 3 250 m Pister totalt: 506 km
Lägsta punkt: 630 m
Pister:
171 km
Liftar totalt: 180
Pister:
274 km
Släpliftar: 76
Pister:
61 km
Sittliftar: 60 Opistade nedfarter: 36 km
Kabinbanor: 44
Med liftkortet "Zillertaler Superskipass" har du tillgång till 542 pistkilometer (inkl. opistade nedfarter och snowparker) i skidområdena Zillertal Arena, vid Mayrhofner Bergbahnen, i Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, i skidområdet Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch samt i Wildkogel-Arena i Bramberg. Alla skidområden är föredömligt förbundna med varandra genom en kostnadsfri linjebuss och tåglinje (se skidregion). En rad freeride-områden och snowparks kompletterar det förstklassiga pistutbudet!

Zillertal Arena är en föregångare vad gäller Wi-Fi-tillgång i skidområdena: genom ett flertal kostnadsfria Wi-Fi-hotspots kan du enkelt koppla upp dig och dela med dig av dina senaste erfarenheter med vänner och familj där hemma. Eller varför inte läsa de senaste väder- och snörapporterna? Inloggningen går smidigt tack vare att inget lösenord krävs och registrera sig behöver man bara göra en gång.

En riktig höjdpunkt att rekommendera är en utflykt till glaciären Hintertux (ingår i Zillertaler Superskipass). Den hör tack vare dess storlek och anspråksfulla pister till de bästa glaciärerna i Alperna. Uppe på 3 250 meters höjd väntar en grandios utsikt och en 12 km lång dalnedfart! Med fyrastolsliften Tuxerjoch har Hintertuxglaciären fått sin första sittlift med stolsvärme. Dessutom kommer vägen från Sommerbergalm till liftarna vid Tuxerjoch att jämnas ut. En övertäckt rulltrappa tar dig bekvämt till liften.
Klicka här för att förstora pistkartan.

Boenden i Kaltenbach - Ried - Stumm

Karta Förstora

Sök…

: Skidregion Kaltenbach - Ried - Stumm

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter