Kundomdömen

Neustift

775 Antal omdömen:

94 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,5
Skidområde 9,2
Information om skidområdet
Stubaier Gletscher
Högsta punkt: 3 212 m
Lägsta punkt: 1 750 m
Höjd skidort: 994 m
Liftar totalt: 26
Släpliftar: 14
Sittliftar: 7
Kabinbanor: 5
Pister totalt: 65 km
Pister:
25 km
Pister:
15 km
Pister:
25 km

Skidresor Neustift – snöns kungarike!

Neustift

I hjärtat av Stubaital ligger den livliga vintersportorten Neustift. Liften Elfer ligger precis vid orten, skidområdet Schlick 2000 finns vid Fulpmes och inte minst närheten till Stubaier-glaciären gör Neustift till ett riktigt paradis för vintersportare. Stubaier-glaciären är känd för sina perfekt preparerade pister, sagolika djupsnönedfarter och en funpark. Allt detta är bidragande orsaker till att göra Stuabital till ett vintersport-eldorado av högsta klass!

Efter skidåkandet förfogar Neustift över ett brett utbud: förstklassiga after-ski-ställen, barer, pubar och diskotek, ett fritidscentrum med simhall och bastu för avkoppling, samt gemytliga caféer och restauranger att njuta av. Här finns även en skridskobana och en kägelbana för roliga stunder utanför skidbacken.

Stubaital

Semester i Stuabital, det betyder snösäkerhet och ren glädje! Stubaital räknas till de vackraste höghöjdsdalarna i Tyrolen, och är modernt samtidigt som det jordnära har bevarats. Här finner du Österrikes största glaciärskidområde och därigenom erbjuds absolut snösäkerhet och gränslös njutning över 65 pistkilometer på upp till 3 210 meters höjd! Vid sidan av pisterna förfogar glaciären över ett 2 km långt höghöjdsspår för längdskidåkare, ett isklättringstorn, upplevelsevandringar och möjlighet att gå ut på turer. Även inom after-ski har orterna i Stubaital alla tänkbara möjligheter att erbjuda.

Resa Neustift

  • Tåg: Innsbruck (ca. 25 km)
  • Flyg: Innsbruck (ca. 25 km), Salzburg (ca. 175 km), München (ca. 225 km)

Boenden i Neustift

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Neustift

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter