Kundomdömen

Špindlerův Mlýn

247 Antal omdömen:

90 % Rekommendationsnivå:

Ort 8,3
Skidområde 8,3
Pistkarta
Špindlerův Mlýn
Information om skidområdet
Špindlerův Mlýn
Högsta punkt: 1 235 m
Lägsta punkt: 702 m
Höjd skidort: 718 m
Liftar totalt: 23
Släpliftar: 17
Sittliftar: 6
Kabinbanor: 0
Pister totalt: 28 km
Pister:
10 km
Pister:
16 km
Pister:
2 km

Skidresor Špindlerův Mlýn – enorm skidglädje!

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn är det mest omtyckta vintersportcentret i Krkonoše med en internationellt blandad publik. Med flera byggnader från 1920-talet har Špindlerův Mlýn bevarat dess gemytliga charm, inte minst tack vare att de lokala traditionerna vårdas med omsorg genom återkommande kulturevenemang. Skidområdet "Špindlerův Mlýn" består av områdena Medvedín och Svaty Petr. Med till största delen röda men även blå och svarta pister har området något att erbjuda varje åkare.

Även längdskidåkare får valuta för pengarna i Špindlerův Mlýn med 91,5 km regelbundet preparerade spår. Det stora fritidsutbudet garanterar många roliga stunder även utanför pisterna. Restauranger, barer och diskotek lockar i sin tur med olika kvällsprogram. Omväxling erbjuder också den 4 km långa rodelbanan och skridskobanan, för de riktigt modiga finns möjlighet att testa paragliding.

Krkonoše

Krkonoše, som är Sudeternas enskilt största bergsdel, är beläget mellan Polen och Tjeckien. Sněžka är med ca 1 600 meter Sudeternas högsta berg och även den högsta toppen i Tjeckien. Steniga klippor och vackra bergsjöar är typiskt för regionen. I närheten av toppen Medvědín ligger källan till (floden) Elbe, som även rinner genom Tyskland. Vintersportcentren i nationalparken Krkonoše erbjuder allt som behövs för en lyckad skidsemester. Här finns välpreparerade pister, moderna liftanläggningar, ändlösa längdskidspår på underbara högplatåer och ett omväxlingsrikt fritids- och after ski-utbud i klass med Österrike!

Resa Špindlerův Mlýn

  • Tåg: Dolni Branna (ca. 20 km)
  • Flyg: Prag (ca. 170 km), Wrocław (ca. 170 km), Dresden (ca. 230 km)

Boenden i Špindlerův Mlýn

Karta Förstora

Sök…

: Skidresor Špindlerův Mlýn

För närvarande finns inga erbjudanden tillgängliga.

Boka säkert med SnowTrex-fördelar

Loading...
StickyNewsletter